Most már biztos: nem lesz némító gomb az iPhone 15 Pro-n

2023.08.08| 9to5 Mac

Az Apple iPhone 15 tok szivárgása megerősíti, hogy a némító kapcsolót az Action gomb váltotta fel.

Amikor az Apple néhány héten belül bemutatja az iPhone 15 Pro-t, teljes mértékben arra számítunk, hogy a hagyományos némító kapcsolót egy testreszabható gombra cserélik. Az új gomb hasonlóan fog működni, mint az Apple Watch Ultra Action gombja (még akkor is, ha az Apple másnak nevezi).

A bizonyítékok mellett, miszerint az iPhone 14 Pro lesz az utolsó némító kapcsolóval rendelkező profi telefon, @MajinBuOfficial újabb kiszivárogtatása. „Úgy tűnik, az iPhone 15 Ultra modellek háza egy harmadik gombot mutat, amely a régi némító kapcsolót helyettesíti” – írják egy bejegyzésben.

Most már biztos: nem lesz némító gomb az iPhone 15 Pro-n

Egyelőre nem tudni, hogy az iPhone 15 Ultra lesz-e a név az iPhone 15 Pro helyett, de a titán váz és egyfajta „Action gomb” kombinációja minden bizonnyal „Ultra” energiával rendelkezik. A pletykák szerint az Apple jövőre egy még magasabb kategóriás modellre menti az iPhone Ultrát.

Ami a kiszivárgott tokokat illeti, a bejegyzés azt állítja, hogy három iPhone 15 Pro Apple MagSafe tok klónt mutat be sötétzöld, fekete és sötétkék színekben. A hangerőgombok feletti kivágás helyett ezekben a tokokban egy kisebb gomb is található. A fotók forrása az Apple-kiegészítők kiszivárgását illetően hiteles.

Az Apple várhatóan számos funkciót kínál majd az iPhone 15 Pro új gombjához: némítás/némítás feloldása, kisegítő lehetőségek, parancsikonok, kamera, zseblámpa, fókusz, nagyító, fordítás és hangjegyzetek. Vélhetően a csendes mód az iPhone-on is bekerül a Vezérlőközpontba.

A fotósok számára különösen hasznos lesz, ha az új gombot egy dedikált Kamera alkalmazás indítójaként hozzárendelhetik. Az Apple korábban készített egy Smart Battery tokot, amelyen külön gomb volt a Kamera alkalmazás elindításához. Ez azonban megszűnt az akkumulátor MagSafe verziójára való áttéréssel.

A dedikált kameragomb úgy működött, hogy egyetlen kattintással automatikusan elindította a Kamera alkalmazást. Ez akkor is működött, ha a kijelző ki volt kapcsolva, és az iPhone le volt zárva. Szerencsére úgy tűnik, hogy ugyanez a kényelem a szeptemberi iPhone 15 Pro-val kezdődő további műveletekhez is hozzáadható.

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei