Mégsem lesz kedden Apple iPad bejelentés

2024.03.22| 9to5 Mac
Címkék:

iPad

,

bejelentés


Az iPad március 26-i bejelentésének állítása „nem igaz” – állítja Mark Gurman.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Instant Digital kiszivárogtató a közelmúltban elfoglalt volt a Weibo-n, és számos dolgot közölt tényként a közelgő iPad Pro modellekkel kapcsolatban. Ezek egyike az volt, hogy március 26-án bejelentik az iPadet – de Mark Gurman, a Bloomberg munkatársa azt mondta, hogy ez „nem igaz”.

Az Instant Digital rendelkezik némi múlttal, beleértve az iPhone 14 sárga színfrissítését és az iPhone 15 matt hátsó üvegkialakítását. A beszámoló azonban számos jóslatban is tévedett.

Matt képernyő opció

Először is, hogy az új modellek fényes és matt képernyős változatban is elérhetőek lesznek. Az antiglare (tükröződésgátló) kezelések hatékonyságát valami olyasmi alapján mérjük, amit ködértéknek hívnak, és minél magasabb az érték, annál hatékonyabb a hatás.

A matt képernyő igényéhez általában 25% plusz homályosság szükséges, és a fiók azt állítja, hogy az iPad értéke 29%, plusz-mínusz 4%. Ha igaz, ez az opció kétségtelenül árprémiummal járna, de jelentős fejlemény lenne, ám mivel erről senki más nem számolt be, így legalábbis egyelőre szkeptikusak vagyunk.

Mégsem lesz kedden Apple iPad bejelentés

Kisebb keretek

Másodszor, az iPad előlapjai 15%-kal vékonyabbak lesznek ebben az évben, meghatározott méretekkel. Ez alátámasztó bizonyítékokkal rendelkezik, a Bloomberg korábban beszámolt arról, hogy az Apple dolgozik ezen a célon. Ezenkívül igazodik az iPhone 16 kisebb előlapjairól szóló külön jelentéshez, az Apple mindhárom kijelző beszállítója által beszerzett technológiát használva. Tehát ez biztonságosabb fogadásnak tűnik.

iPad bejelentés március 26-án – „nem igaz”

Végül Instant Digital azt állította, hogy az Apple március 26-án jelenti be az új iPadeket. A Bloomberg munkatársa, Mark Gurman nem mondta el pontosan, hogy mikorra számít bejelentésre – csak annyit közölt, hogy az március végétől áprilisig tartó időszakban lesz. Ám felugrott a Twitterre, és határozottan kijelentette, hogy a március 26-i dátum téves, egyszerűen csak hivatkozott egy jelentésre, és azt mondta: „Nem igaz”.

Gurman kijelentette, hogy „a frissített modellekhez tervezett iPadOS 17.4 változat csak március végén vagy akár valamikor áprilisban készül el”, és hogy az Apple számára az új hardverre való telepítésre szánt idő áprilisba tolja el a megjelenést, mielőtt a készülékek szállíthatók lennének. Ez azonban teret enged a korábbi időpontban történő bejelentésnek.

Az új iPad Pro modellek áttérnek az OLED képernyőkre, ami lényegesen vékonyabb dizájnt tesz lehetővé, és az M3 chipre való frissítés is növeli a teljesítményt.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone X Plus és iPhone 9 fotók és árak

iPhone X Plus és iPhone 9 fotók és árak

2018.07.30
| Phone Arena
Három fotón ismerhetjük meg közelebbről az iPhone X Plus és az iPhone 9 mobilokat.
Kuo: csak MFi kábellel lesz elérhető a gyorstöltés iPhone 15-ön

Kuo: csak MFi kábellel lesz elérhető a gyorstöltés iPhone 15-ön

2023.03.22
| 9to5 Mac
A legfrissebb jelentések alapján az iPhone 15 végre tényleg lemond a Lightning csatlakozóról az USB-C javára.
A One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

A One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

2024.01.31
| Android Police
A Samsungnak fel kell hagynia azzal, hogy az embereknek okot adjon a One UI gyűlölésére.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei