Még nem késő, ne telepítsd a watchOS 7-et!

2020.09.28| 9to5Mac

Az Apple Watch Series 3 felhasználói véletlenszerű újraindításról, egyéb hibákról panaszkodnak a watchOS 7 frissítése telepítése után.

A watchOS 7 a múlt héten jelent meg a nagyközönség számára, amely új óraszám funkciókat, alváskövetési támogatást és egyebeket hozott az Apple Watch modellekhez, egészen az Apple Watch Series 3-ig. Néhány Series 3 felhasználó azonban különféle problémákról számol be a watchOS 7 telepítése óta, beleértve a véletlenszerű újraindítást és a gyenge teljesítményt is.

A gyártó fórumán található az Apple Watch Series 3 tulajdonosainak szentelt téma, ahol egyre nő a csalódottságnak hangot adó posztok száma a watchOS 7 telepítése óta. Aaz egyik leggyakoribb panasz az, hogy a Watch Series 3 véletlenszerűen naponta többször is újraindul.

Még nem késő, ne telepítsd a watchOS 7-et!

„Naponta több rebootom is volt a frissítés óta, kéri a jelszavamat és üres statisztikákat mutat a tevékenységről. Soha nem volt még ilyen problémám a watchOS 6-on vagy korábban, kellett ez nekünk?” Az Apple Watch Series 3 több felhasználója a watchOS 7-et „az Apple által eddig kiadott legrosszabb” watchOS frissítésnek nevezi.

„A Series 3 órám éjjel telepítette az új rendszert. Ma legalább háromszor leállt, körülbelül négyszer lezárt annak ellenére, hogy a csuklómon volt, nem sikerült több watch face-t betölteni, legalább kétszer leválasztotta magát a telefonomról. Ez a legrosszabb frissítés, amit láttam.”

A MacRumors fórumon is található egy panaszos téma. Két dolog teszi ezeket a panaszokat még figyelemre méltóbbá. Először is, nincs mód a watchOS 7 frissítésének visszaállítására watchOS 6-ra, bár a watchOS 7.0.1 hibajavító frissítésként jelent meg ezen a héten, de a felhasználók arról számoltak be, hogy nem oldotta meg a problémáikat.

Még nem késő, ne telepítsd a watchOS 7-et!

Másodszor, az Apple továbbra is értékesíti a Watch Series 3-at annak ellenére, hogy nagyon úgy tűnik, az öregedő hardver megküzd a watchOS 7 működtetésével. Ez szintén kihatással lehet a jövőben az Apple Watch Series 3 szoftverfrissítéseire.

Egyelőre nem tiszta még, hogy a panaszok mennyire elterjedtek, de a bejegyzések puszta mennyiségéből ítélve a problémák valószínűleg már az Apple asztalán hevernek.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei