Még nem késő, ne telepítsd a watchOS 7-et!

2020.09.28| 9to5Mac

Az Apple Watch Series 3 felhasználói véletlenszerű újraindításról, egyéb hibákról panaszkodnak a watchOS 7 frissítése telepítése után.

A watchOS 7 a múlt héten jelent meg a nagyközönség számára, amely új óraszám funkciókat, alváskövetési támogatást és egyebeket hozott az Apple Watch modellekhez, egészen az Apple Watch Series 3-ig. Néhány Series 3 felhasználó azonban különféle problémákról számol be a watchOS 7 telepítése óta, beleértve a véletlenszerű újraindítást és a gyenge teljesítményt is.

A gyártó fórumán található az Apple Watch Series 3 tulajdonosainak szentelt téma, ahol egyre nő a csalódottságnak hangot adó posztok száma a watchOS 7 telepítése óta. Aaz egyik leggyakoribb panasz az, hogy a Watch Series 3 véletlenszerűen naponta többször is újraindul.

Még nem késő, ne telepítsd a watchOS 7-et!

„Naponta több rebootom is volt a frissítés óta, kéri a jelszavamat és üres statisztikákat mutat a tevékenységről. Soha nem volt még ilyen problémám a watchOS 6-on vagy korábban, kellett ez nekünk?” Az Apple Watch Series 3 több felhasználója a watchOS 7-et „az Apple által eddig kiadott legrosszabb” watchOS frissítésnek nevezi.

„A Series 3 órám éjjel telepítette az új rendszert. Ma legalább háromszor leállt, körülbelül négyszer lezárt annak ellenére, hogy a csuklómon volt, nem sikerült több watch face-t betölteni, legalább kétszer leválasztotta magát a telefonomról. Ez a legrosszabb frissítés, amit láttam.”

A MacRumors fórumon is található egy panaszos téma. Két dolog teszi ezeket a panaszokat még figyelemre méltóbbá. Először is, nincs mód a watchOS 7 frissítésének visszaállítására watchOS 6-ra, bár a watchOS 7.0.1 hibajavító frissítésként jelent meg ezen a héten, de a felhasználók arról számoltak be, hogy nem oldotta meg a problémáikat.

Még nem késő, ne telepítsd a watchOS 7-et!

Másodszor, az Apple továbbra is értékesíti a Watch Series 3-at annak ellenére, hogy nagyon úgy tűnik, az öregedő hardver megküzd a watchOS 7 működtetésével. Ez szintén kihatással lehet a jövőben az Apple Watch Series 3 szoftverfrissítéseire.

Egyelőre nem tiszta még, hogy a panaszok mennyire elterjedtek, de a bejegyzések puszta mennyiségéből ítélve a problémák valószínűleg már az Apple asztalán hevernek.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokNézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

Nézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

2022.07.15
| GSM Arena
Az Apple iPhone 14 Pro Max dummy előlapján a dupla kivágás látható, a vanilla verzión nincs ilyen újítás.
Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.
30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

2022.07.16
| Tomtop
Épphogy bejelentette a kínai cég a Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötőt, máris itt a 7 Pro verzió teljese más dizájnnal és kapható is.
Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

2022.07.11
| Phone Arena
Mintha nem lenne elég, hogy az iPhone 14 valószínűleg drágább lesz, mint az iPhone 13 sorozat, egy új hír szerint az Apple Watch strapabíró kiadása pofátlan árcédulával érkezik.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei