Baj van a Samsung egyik frissítésével

2020.04.09| Phone Arena

Több Samsung Galaxy Note 9 felhasználó szörnyű megjelenési problémákat tapasztal frissítés után.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Ha a Galaxy Note 9 tulajdonosokat nem zavarta volna eléggé az, hogy nagy eséllyel kimaradnak a One UI 2.1 frissítésből, most riasztóan nagyszámú felhasználónak vitathatóan nagyobb problémája van, amit kezelni kell.

Természetesen valószínűleg nem több ezer emberről beszélünk, de még a Samsung Note 9-re elkötelezett amerikai közösségének oldalán is több tucat esetet mutat be, amelyeket a felhasználók indítottak egy titokzatos és komolyan bosszantó probléma megoldására.

Baj van a Samsung egyik frissítésével

A hiba pontos megjelenése esetről esetre kissé eltér, ám feltételezhető, hogy a problémák valóban összefüggenek, és ugyanaz a mögöttes működés okozta. Noha nem nevezzük használhatatlannak az érintett Note 9 modelleket, nem csoda a felhasználók kiakadása, mivel több órán át a képernyő elszíneződését kell nézniük.

Baj van a Samsung egyik frissítésével

Több képet, amelyet az érintett felhasználók megosztottak, hogy bemutassák esetüket, még fájdalmas is megnézni, arról nem is beszélve arról, hogy együtt kell élni velük, amíg a Samsung nem ad ki rá javítást. Sőt, ami még rosszabb, úgy tűnik, hogy a vállalat nem ismeri el a kijelző problémák szoftverfrissítéssel kapcsolatos összefüggését, annak ellenére, hogy úgy tűnik, hogy mindegyiküknél a 2020. márciusi biztonsági frissítés után jelent meg.

Baj van a Samsung egyik frissítésével

Ez ugyanis teljesen tönkretette a Galaxy Note 9 egyébként gyönyörű Super AMOLED képernyőjét, sárgára (vagy zöldre) váltva, csökkentve a felbontását, sőt akár a telefon véletlenszerű felmelegedését okozva a furcsa elszíneződés közben.

Egyelőre úgy tűnik, hogy semmi sem állítja vissza az eszközt néhány percnél hosszabb ideig a normál állapotba, ezért a Samsung „termékszakértői” azt javasolják, hogy a hibás Note 9 egységeket vigyék hivatalos szervizbe, hogy ellenőrizzék, hogy a hiba hardverhez kapcsolódik-e. Sajnos valószínűleg sok helyen ez nem lehetséges a koronavírus-járvány miatt, ami azt jelenti, hogy néhány ember valószínűleg „beragadt” egy olyan szoftverjavításra várva, amelyet talán soha nem ad ki a Samsung.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei