Még jobb lett a Razer Phone 2

2018.10.11| Phone Arena

Megújult dizájn és különleges hűtés jellemzi a most bejelentett Razer Phone 2-t.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Tavaly mutatták be a játékra kihegyezett márka Razer Phone nevű okostelefonját, ez volt az első olyan mobil, amely kifejezetten az erőforrásigényes játékokra optimalizált. Eltelt egy év és ideje volt, hogy az utód is megjelenjen.

A Razer Phone 2 megtartotta a 16:9 képarányt a kijelző esetében, méghozzá notch nélkül, azonban a cég megpróbálta ehhez képest minimalizálni a méretet. Emiatt a fém hátlap helyett már üveg a burkolat, egyrészt a prémium érzetet biztosítja, másrészt lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést. Utóbbihoz olyan töltőpadot is forgalmaz a Razer, amelyhez szép RGB világítás is tartozik az élmény fokozása érdekében. Az RGB világítás a játékokhoz tartozó, szinte kötelező elem, a Razer saját fejlesztéssel is rendelkezik, Chroma néven található meg.

Még jobb lett a Razer Phone 2

A Razer Phone 2 hátlapján a Razer logo világít és Chroma-képes, számos effekt beállítható és személyre szabható. Az embléma a támogatott alkalmazások esetén – például Facebook vagy WhatsApp – értesítésként is funkcionál.  Jó hír, hogy a Razer Phone 2 már mérsékelten víz- és porálló is az IP67-es burkolatnak köszönhetően.

Még jobb lett a Razer Phone 2

A Razer Phone 2 idén is a Sharp különleges, 5.7 colos, 120 Hz-es IGZO LCD paneljét használja, 1440×2560 pixel felbontással, a karcállóságot Gorilla Glass 5 jelenti a korábbi 3 helyett. A gyártó akár ötven százalékos fényerő növekedést is ígér a tavalyi modellhez képest. Ha már a megjelenítő nem túl sok újdonságot hoz, beszéljünk a sztereó hangszórókról, ugyanis fent és lent is található egy-egy hangkeltő, amelyek nagyobbak és valósághűbb sztereó hangzást biztosítanak a játékokhoz, természetesen a Dolby Atmos támogatás sem maradt ki.

Még jobb lett a Razer Phone 2

A teljesítményben mi más lenne a Razer Phone 2 segítségére mint a Snapdragon 845, a jelenleg elérhető legjobb chipset? Ehhez Adreno 630 grafikus processzort párosítottak, azonban a Razer ezt feltuningolta kissé, hogy különbözzön és jobb legyen a konkurencia hasonló összeállításához képest. A chipsetet és néhány más belső elemet egy egyedi, „gőzkamrás” hűtőrendszer védi, amely úgy működik mint egy hűtő cső, nagy és speciális, grafit alapú anyagokból készül a lehető legjobb hőelvezetés érdekében. Ez az összeállítás lehetővé tette a Razer számára, hogy a telefon akár 30 százalékkal jobb teljesítményt adjon az elődhöz képest.

Csak mert a Razer Phone 2 a játékra kihegyezett mobil, nem jelenti azt, hogy a kamerán nem dolgoztak volna sokat. A hátlapon két darab Sony IMX szenzor található 12 megapixel felbontással, az egyik egy hagyományos, a másik pedig teleobjektív lett a zoomhoz és a portréfotózáshoz. A fő kamerához optikai képstabilizátor és f/1.75 fényérték tartozik.

Még jobb lett a Razer Phone 2

A Razer Phone 2-n gyárilag Android 8.1 Oreo rendszer fut, a Pie frissítés később lesz elérhető. A gyártó jelenleg fejleszti a Razer Cortexet, ez egy egyszerű androidos program, amely segít a játékokat szervezetten tárolni a telefonon, valamint optimalizálja azokat a nagyobb teljesítmény és a jobb üzemidő érdekében. Jó hír, hogy a Razer Cortex app más androidos készülékeken is működni fog.

Amellett, hogy nem nőtt a Razer Phone 2 méretben, megtartotta a 4000 mAh-s akkumulátort is, amely tölthető vezetékkel vagy enélkül, előbbihez a Quick Charge 4+ gyorstöltési támogatás adott. A cég információi szerint a korábbi Razer Phone 10 óra kijelzőidőt biztosított 90 Hz-en, a Phone 2 már ugyanezt tudja, ám 120 Hz-en! A Razer Phone 2 mától előrendelhető a tengerentúlon 800 dolláros áron, amely egyáltalán nem hangzik soknak, ismerve az idei csúcskategóriás mobilok árait.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Galaxy S23 Ultra vs iPhone 14 Pro Max: melyik a jobb?

Galaxy S23 Ultra vs iPhone 14 Pro Max: melyik a jobb?

2023.04.11
| SamMobile
A népszerű YouTube-csatorna, a PhoneBuff visszatért az iPhone 14 Pro Max és a Galaxy S23 Ultra közötti újabb leszámolással.
Még jobb lett a Razer Phone 2

Még jobb lett a Razer Phone 2

2018.10.11
| Phone Arena
Megújult dizájn és különleges hűtés jellemzi a most bejelentett Razer Phone 2-t.
Már megint rekordot döntött a Huawei

Már megint rekordot döntött a Huawei

2019.10.25
| Huawei
Rekordidő alatt szállított le kétszázmillió okostelefont a Huawei.
Az iPhone 14 Pro Max az ultraszéles kamera miatt lesz drágább

Az iPhone 14 Pro Max az ultraszéles kamera miatt lesz drágább

2022.08.31
| Phone Arena
A fő iPhone 14 Pro kameraérzékelőn kívül az Apple várhatóan frissíteni fogja a Pro modellek ultraszéles kameráját, árulta el Ming-Chi Kuo neves elemző, és ezúttal a pontos specifikációkat adja meg.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei