Galaxy S23 Ultra vs iPhone 14 Pro Max: melyik a jobb?

2023.04.11| SamMobile

A népszerű YouTube-csatorna, a PhoneBuff visszatért az iPhone 14 Pro Max és a Galaxy S23 Ultra közötti újabb leszámolással.

Ezúttal mindkét telefont gyakorlati akkumulátor-tesztnek vetette alá magát, és az Apple valóban meg tudta tartani a "vitathatatlan üzemidő bajnok" címét, de a készülékek teljesítménye nagyon közel került egymáshoz, és a Samsung sokkal jobban teljesített, mint bármelyik korábbi androidos telefon.

Amikor a PhoneBuff ejtési tesztjére került sor, a Galaxy S23 Ultra egy kicsit jobban teljesített az iPhone 14 Pro Max-hoz képest. Mindkét készülék még négy környi leejtés után is működőképes volt. Ami a sebességtesztet illeti, a Galaxy S23 Ultra és az iPhone 14 Pro Max szinte fej-fej mellett haladtak.

Nos, a szigorú akkumulátor tesztben, bár a Galaxy S23 Ultra hatalmas, 5000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik az iPhone 14 Pro Max 4323 mAh-s akkumulátorával szemben, az iPhone győzedelmeskedett, mindezt az egyedi tervezésű hardver és szoftver előnyének és a jelentősen korlátozott multitaskingnak köszönhetően.

Amikor olyan fontos hardverről beszélünk, mint az akkumulátor, fontos, hogy végigmenjünk a specifikációkon. Az iPhone 14 Pro Max 6,7 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, míg a Galaxy S23 Ultra 6,8 hüvelykes kijelzővel. Mindkettő változó képfrissítési frekvenciával rendelkezik, amely 1-120 Hz között mozoghat. A Galaxy S23 Ultra kijelzője nagyobb, 1440×3088-as felbontású, szemben a 14 Pro Max 1290×2796-os felbontásával.

Mindezeket figyelembe véve az iPhone 14 Pro Max 38 perccel túlélte a Galaxy S23 Ultrát, ami nem túl lenyűgöző. A Galaxy S23 Ultra 27 órát és 6 percet bírt, mielőtt búcsút mondott volna, míg az iPhone 27 óra és 44 perc után halt meg. Bár a Galaxy S23 Ultra nem bírta olyan sokáig, mint az iPhone, több funkciót kínál, megfelelő multitaskingot, és több pixelt tol a nagyobb felbontású képernyő meghajtására.

Ez a teszt ismét megmutatja, hogy a készülékre hangolt egyedi hardver és szoftver mennyire fontos, hogy jobb eredményeket adjon.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

A One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

2024.01.31
| Android Police
A Samsungnak fel kell hagynia azzal, hogy az embereknek okot adjon a One UI gyűlölésére.
Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

2024.01.26
| Phone Arena
Minden technológiai gyártó folyamatosan próbálja megelőzni a következő nagy dolog piacra dobását, mindennek azért, hogy elsőként vezethesse be az új funkciókat.
A Samsung Galaxy A55 prémium dizájnt kap (fotókkal)

A Samsung Galaxy A55 prémium dizájnt kap (fotókkal)

2024.01.03
| SamMobile
Lehet, hogy a Galaxy S24 lesz az a telefon, amely a következő pár hétben minden figyelmet magára von, de a Samsungnak más fontos készülékei is készülnek, mint például a Galaxy A55.
Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

2024.02.06
| Android Headlines
A kevésbé szerencsés Samsung Galaxy S24 Ultra felhasználói zöld csíkos képernyővel kapcsolatos problémát tapasztalhatnak.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei