Esés teszt: vajon leverte a Galaxy S23 Ultra az iPhone 14 Pro Max-ot?

2023.03.10| SamMobile

A Galaxy S23 Ultra a Samsung eddigi legerősebb okostelefonja, amely Armor Aluminium vázzal és Gorilla Glass Victus 2 üveggel rendelkezik elöl és hátul. De hogyan teljesít az iPhone 14 Pro Max ellen, amelyet Ceramic Shield Glass borít és rozsdamentes acélkerete van?

Nos, pontosan ez derül ki egy új videóból. A népszerű YouTube-csatorna, a PhoneBuff összemérte az iPhone 14 Pro Maxot a nemrég megjelent Galaxy S23 Ultrával. A teszt során négy körben végeztek ejtésteszteket.

Esés teszt: vajon leverte a Galaxy S23 Ultra az iPhone 14 Pro Max-ot?

  • Az első körben mindkét telefont laposan a hátára ejtették. Az iPhone hátsó üvege teljesen összetört, a hátsó kamera lencséjén pedig horpadás keletkezett. A Galaxy S23 Ultra hátlapja két sarka közelében enyhén megrepedt.
  • A második körben mindkét telefont betonpadlóra ejtették. Ezúttal az iPhone valamivel jobban teljesített, rozsdamentes acélból készült ívelt kerete csak néhány kisebb karcolást mutatott. Ehhez képest a Galaxy S23 Ultra alumínium sarkai több sérülést szenvedtek. 
  • A harmadik körben mindkét telefont egy betonpadlóra ejtették, laposan az előlapra. Mindkét telefon képernyője hasonlóan tört össze, de az iPhone Face ID-je és a Galaxy S23 Ultra ultrahangos ujjlenyomat-olvasója továbbra is tökéletesen működött.

  • A negyedik (bónusz) ejtési tesztkörben mindkét telefont arccal lefelé egy fémfelületre ejtették. Míg a képernyőt tekintve mindkét telefon hasonlóan nézett ki, mint az előző körben, az iPhone 14 Pro Max hátlapja jelentős sérüléseket szenvedett. A védőüveg egyes részei hiányoztak, ráadásul a kamerája is elkezdett furcsa fényeket mutatni az elülső és a hátsó kamerán. 

A négy forduló összesített értékelésénél a Galaxy S23 Ultra 38 pontot kapott, kettővel többet, mint az iPhone, így kis különbséggel megnyerte ezt az ejtési tesztet.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Bár a Galaxy S23 Ultra erős telefonnak tűnik, mégis egy üveggel borított okostelefonról van szó, ezért javasoljuk, hogy vásároljon egy jó minőségű tokot, hogy megvédje a véletlen leejtésekkel szemben.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei