Esés teszt: vajon leverte a Galaxy S23 Ultra az iPhone 14 Pro Max-ot?

2023.03.10| SamMobile

A Galaxy S23 Ultra a Samsung eddigi legerősebb okostelefonja, amely Armor Aluminium vázzal és Gorilla Glass Victus 2 üveggel rendelkezik elöl és hátul. De hogyan teljesít az iPhone 14 Pro Max ellen, amelyet Ceramic Shield Glass borít és rozsdamentes acélkerete van?

Nos, pontosan ez derül ki egy új videóból. A népszerű YouTube-csatorna, a PhoneBuff összemérte az iPhone 14 Pro Maxot a nemrég megjelent Galaxy S23 Ultrával. A teszt során négy körben végeztek ejtésteszteket.

Esés teszt: vajon leverte a Galaxy S23 Ultra az iPhone 14 Pro Max-ot?

  • Az első körben mindkét telefont laposan a hátára ejtették. Az iPhone hátsó üvege teljesen összetört, a hátsó kamera lencséjén pedig horpadás keletkezett. A Galaxy S23 Ultra hátlapja két sarka közelében enyhén megrepedt.
  • A második körben mindkét telefont betonpadlóra ejtették. Ezúttal az iPhone valamivel jobban teljesített, rozsdamentes acélból készült ívelt kerete csak néhány kisebb karcolást mutatott. Ehhez képest a Galaxy S23 Ultra alumínium sarkai több sérülést szenvedtek. 
  • A harmadik körben mindkét telefont egy betonpadlóra ejtették, laposan az előlapra. Mindkét telefon képernyője hasonlóan tört össze, de az iPhone Face ID-je és a Galaxy S23 Ultra ultrahangos ujjlenyomat-olvasója továbbra is tökéletesen működött.

  • A negyedik (bónusz) ejtési tesztkörben mindkét telefont arccal lefelé egy fémfelületre ejtették. Míg a képernyőt tekintve mindkét telefon hasonlóan nézett ki, mint az előző körben, az iPhone 14 Pro Max hátlapja jelentős sérüléseket szenvedett. A védőüveg egyes részei hiányoztak, ráadásul a kamerája is elkezdett furcsa fényeket mutatni az elülső és a hátsó kamerán. 

A négy forduló összesített értékelésénél a Galaxy S23 Ultra 38 pontot kapott, kettővel többet, mint az iPhone, így kis különbséggel megnyerte ezt az ejtési tesztet.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Bár a Galaxy S23 Ultra erős telefonnak tűnik, mégis egy üveggel borított okostelefonról van szó, ezért javasoljuk, hogy vásároljon egy jó minőségű tokot, hogy megvédje a véletlen leejtésekkel szemben.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokVége a MIUI-nak?

Vége a MIUI-nak?

2023.10.10
| GSM Arena
Azt pletykálják, hogy a Xiaomi véget vet a MIUI androidos szoftvercsomagnak és más lesz helyette.
Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

2023.11.18
| OnePlus
A OnePlus sem maradt ki a Black Friday akciókból, több telefonját és számos kiegészítőt akciózik éppen.
Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

2023.11.30
| 9to5 Mac
Jön az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max. Annak ellenére, hogy még mindig hónapok választják el a hivatalos bejelentéstől, a pletykák már elkezdtek képet alkotni arról, hogy mire számíthatunk.
Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Rohamosan terjed a mobilos fizetés? Ön már az okoseszközével fizet?


Nem
Igen Apple Pay-jel
Igen Google Pay-jel
Igen banki alkalmazássalKorábbi szavazások eredményei