Már EKG-t is figyel a Huawei csúcs okosórája!

2022.09.28| Huawei

A Huawei bejelentette, hogy legújabb okosórája, a Huawei Watch GT 3 Pro megkapta a CE tanúsítványt a Huawei EKG appra.

Ez azt jelenti, hogy a Huawei Watch GT 3 Pro-t használó fogyasztók mostantól elektrokardiogramot (EKG) is végezhetnek az okosóra segítségével, így egyszerűen nyomon követhetik szívritmusukat, ami segíthet és a szívük egészségét érintő esetleges kockázatok proaktív kezelésében. A CE tanúsítvány segítségével a Huawei EKG appja 33 európai országban, köztük Magyarországon is elérhetővé vált. Mindazoknak, akik már itthon vásároltak Huawei Watch GT 3 Pro okosórát, a gyártó kéri, frissítsék az eszköz szotfverét a Huawei Egészség applikációban.

A Huawei mindazonáltal felhívja a figyelmet, hogy a termék nem minősül orvosi illetve orvostechnikai eszköznek. Az EKG alkalmazás nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist vagy kezelést, és a használata során szerzett adatok csak tájékoztatásként szolgálnak, és nem minősülnek orvostechnikai eszköz által hitelesített adatoknak. Bármilyen tünetet észlelésekor, vagy rosszullét esetén érdemes azonnal orvoshoz fordulni.

Már EKG-t is figyel a Huawei csúcs okosórája!

A Huawei Watch GT 3 Pro EKG-érzékelő modulja, – amelyet arra fejlesztettek ki, hogy segítse a felhasználókat egészségi állapotuk nyomon követésében –, valós idejű elemzést készít a felhasználók szinuszritmusáról és pitvarfibrillációjáról. Sok más potenciális egészségügyi probléma mellett az elektrokardiogram-monitorozás segíthet a felhasználóknak azonosítani az esetleges szabálytalan szívritmusukat, amelyek kezeletlenül hagyva később komoly egészségügyi kockázatokhoz vezethetnek.

A mérési folyamat egyszerű és kényelmes, mindössze 30 másodpercig kell megérinteni a készülék oldalán lévő elektródát, hogy a mérés után a valós idejű eredmények megjelenjenek az óra kijelzőjén.

Már EKG-t is figyel a Huawei csúcs okosórája!

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Ezenfelül az okosóra csúcstechnológiás fotopletizmográfiai (PPG) szenzorai lehetővé teszik az érelmeszesedés szűrését is. Ez az optikai pulzusmérő technológia a fénnyel megvilágított bőr alatti erekben áramló vér sebességéből kalkulálja a pulzust.

A Huawei Watch GT 3 Pro új, továbbfejlesztett elektródatechnológiája pontosabbá és érzékenyebbé teszi az elektrokardiogram jelgyűjtését. A HUAWEI TruSeen 5.0+ pulzusmérőből és az ívelt, átlátszó neokristályos hátlapon található PVD-bevonatú elektródákból álló EKG-funkció nyolc fotoelektromos érzékelőt képes gyűrű alakzatba helyezni, rögzítve a feljavított jeleket és kiszűrve az interferenciát.

Ennek a fejlett állapotkövető technológiának köszönhetően a HUAWEI WATCH GT 3 Pro felhasználói 24 órán keresztül figyelhetik pulzusukat, és azonnali, valós idejű riasztást kaphatnak, ha szívük eltér a normál ritmusától.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei