Már EKG-t is figyel a Huawei csúcs okosórája!

2022.09.28| Huawei

A Huawei bejelentette, hogy legújabb okosórája, a Huawei Watch GT 3 Pro megkapta a CE tanúsítványt a Huawei EKG appra.

Ez azt jelenti, hogy a Huawei Watch GT 3 Pro-t használó fogyasztók mostantól elektrokardiogramot (EKG) is végezhetnek az okosóra segítségével, így egyszerűen nyomon követhetik szívritmusukat, ami segíthet és a szívük egészségét érintő esetleges kockázatok proaktív kezelésében. A CE tanúsítvány segítségével a Huawei EKG appja 33 európai országban, köztük Magyarországon is elérhetővé vált. Mindazoknak, akik már itthon vásároltak Huawei Watch GT 3 Pro okosórát, a gyártó kéri, frissítsék az eszköz szotfverét a Huawei Egészség applikációban.

A Huawei mindazonáltal felhívja a figyelmet, hogy a termék nem minősül orvosi illetve orvostechnikai eszköznek. Az EKG alkalmazás nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist vagy kezelést, és a használata során szerzett adatok csak tájékoztatásként szolgálnak, és nem minősülnek orvostechnikai eszköz által hitelesített adatoknak. Bármilyen tünetet észlelésekor, vagy rosszullét esetén érdemes azonnal orvoshoz fordulni.

Már EKG-t is figyel a Huawei csúcs okosórája!

A Huawei Watch GT 3 Pro EKG-érzékelő modulja, – amelyet arra fejlesztettek ki, hogy segítse a felhasználókat egészségi állapotuk nyomon követésében –, valós idejű elemzést készít a felhasználók szinuszritmusáról és pitvarfibrillációjáról. Sok más potenciális egészségügyi probléma mellett az elektrokardiogram-monitorozás segíthet a felhasználóknak azonosítani az esetleges szabálytalan szívritmusukat, amelyek kezeletlenül hagyva később komoly egészségügyi kockázatokhoz vezethetnek.

A mérési folyamat egyszerű és kényelmes, mindössze 30 másodpercig kell megérinteni a készülék oldalán lévő elektródát, hogy a mérés után a valós idejű eredmények megjelenjenek az óra kijelzőjén.

Már EKG-t is figyel a Huawei csúcs okosórája!

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Ezenfelül az okosóra csúcstechnológiás fotopletizmográfiai (PPG) szenzorai lehetővé teszik az érelmeszesedés szűrését is. Ez az optikai pulzusmérő technológia a fénnyel megvilágított bőr alatti erekben áramló vér sebességéből kalkulálja a pulzust.

A Huawei Watch GT 3 Pro új, továbbfejlesztett elektródatechnológiája pontosabbá és érzékenyebbé teszi az elektrokardiogram jelgyűjtését. A HUAWEI TruSeen 5.0+ pulzusmérőből és az ívelt, átlátszó neokristályos hátlapon található PVD-bevonatú elektródákból álló EKG-funkció nyolc fotoelektromos érzékelőt képes gyűrű alakzatba helyezni, rögzítve a feljavított jeleket és kiszűrve az interferenciát.

Ennek a fejlett állapotkövető technológiának köszönhetően a HUAWEI WATCH GT 3 Pro felhasználói 24 órán keresztül figyelhetik pulzusukat, és azonnali, valós idejű riasztást kaphatnak, ha szívük eltér a normál ritmusától.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei