Magic Lie Detector, varázslat a telefonodon

2015.11.12| Magic Lie Detector

Hajnóczy Soma bűvész világbajnok igazi hazugságvizsgáló telefonos alkalmazást fejlesztett ki.

Az új az applikációval te lehetsz a szórakoztatás nagymestere. A Magic Lie Detector a kétszeres bűvészvilágbajnok, Hajnóczy Soma legújabb telefonos alkalmazása, amelynek a segítségével bárki igazi varázslóvá válhat. A teljesen egyedülálló ötlet alapján fejlesztett telefonos applikáció az emberi ujj scannelésével képes megállapítani, hogy az illető igazat mond-e vagy hazudik. A letöltés után néhány perc alatt meg lehet tanulni a használatát, és kis gyakorlás után már te magad is kitalálhaszt trükköket, amit az applikáció használatával mutathatsz be.

„Györkő Péter szoftverfejlesztő barátommal olyan trükköt szerettünk volna kifejleszteni, amely gyorsan megtanulható, személyre szabható, és garantálja a sikert. A telefonos applikáció nagy előnye, hogy mindig kéznél van és bármikor előadható ez a trükk. A tesztelések során azt tapasztaltam, hogy a nézőknek leesett az álla.” – nyilatkozta az új applikációjáról Hajnóczy Soma kétszeres bűvész világbajnok.

Magic Lie Detector, varázslat a telefonodon

Az alap trükkhöz nem is kell más, mint egy pakli kártya, amiből a néző választ egyet. Ezt nem mutatja meg senkinek. Ezután az előadó elindítja a Magic Lie Detector-t. Az alkalmazás feltesz egy sor kérdést a lappal kapcsolatban (piros vagy fekete, számos vagy figurás, stb.), amikre a néző válaszol. A néző ujját minden kérdés után a telefonra kell helyezni, hogy az alkalamzás scannalve megállapíthassa, hogy igazat mond-e vagy sem. A trükk befejezéséhez, a néző mind a két ujját a telefonra helyezi, az alkalmazás beolvassa az ujjlenyomatát és végezetül megmondja, hogy melyik kártyát húzta ki a pakliból. A Magic Lie Detector 100%-ig megbízható, és sosem téved! Nem hiszed el, hogy ez működik? Nézzed meg az alkalmazás bemutató videóját:

A Magic Lie Detector egy fantasztikus alkalmazás, amit a saját ötleteidhez is igazíthatsz. Saját kérdéseket is betáplálhatsz az aplikációba, és egyedi trükköket is kitalálhatsz a segítségével.További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei