Kiszivárogtak a Samsung Galaxy S21 FE 5G árai és tárhely változatai

2021.11.17| mymartprice

Nem ez az első leak. Most már az EU-s árak mellett a memória opciókról is többet tudhatunk meg

A Samsung Galaxy S21 FE-ről már nem először szivárognak ki információk. A készülék körüli kiszivárogtatások száma már olyan mértékű lett, hogy leelőzve a Google Pixel 6 sorozatot, elnyerheti a legtöbbet kiszivárogtatott okostelefon díját.

 

A pletykák szerint a Samsung Galaxy S21 FE globálisan január 4-én jelenik meg. A hivatalos megjelenés előtt kiszivárogtak a készülék árának részletei. A MySmartPrice által elsőként észlelt lista az S21 FE 5G RAM- és tárhely opcióiba is enged betekintést.

 

A lista szerint az eszközt Európában 920 euróért hozzák forgalomba az alap 8 GB + 128 GB-os változatért (azaz nagyjából 335 ezer Forint). A 8 GB + 256 GB-os változat esetében az eszköz ára 985 euró (kb 360 ezer Forint). Az ár tartalmazza a helyi általános forgalmi adót (ÁFA).

 Kiszivárogtak a Samsung Galaxy S21 FE 5G árai és tárhely változatai

Az Egyesült Királyságban a készülék 8 GB + 128 GB-os változata 776 GBP-ért kerül forgalomba. A 8 GB + 256 GB-os változat 831 GBP-be fog majd kerülni, tehát szinte teljesen megegyezik az EU-s árakkal.

 

Egy friss jelentés szerint a telefon négy színben jelenik meg: fehér, levendula, krém és fekete.

 

A Galaxy S21 FE állítólag egy 6,4 hüvelykes HD + Amoled 120 Hz-es frissítési gyakoriságú kijelzővel fog rendelkezni. A készülék hátlapján egy hármas kamerabeállítás (64 Mp fő kamera, 12 Mp ultraszéles látószögű, 2 Mp-es mélység szenzor) kap helyet. A Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészlete fogja hajtani bizonyos országokban, továbbá egy 4500 mAh-es akkumulátorral fog érkezni, ami képes lesz a 15 W-os töltésre.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei