Végre érkezik a Galaxy S21 FE

2021.10.31| PhoneArena

Már nem kell sokat várnunk a hamarosan érkező pénztárcabarát Samsung Galaxy S21 FE okostelefonra.

A legújabb pletyka szerint, ami a SamMobile-től származik, a jövő év elején valóban láthatjuk majd a Samsung Galaxy S21 FE okostelefont. Vélhetően a CES 2022 rendezvényen kerül bemutatásra január 5-e és 8-a között, míg egy korábbi hír szerint január 11-én debütáltatták volna az új okostelefont.

Végre érkezik a Galaxy S21 FE

A Samsung nem szokott a CES alatt telefonokat bejelenteni, de mivel a Galaxy S21 FE-nek már augusztusban meg kellett volna érkeznie, így a cég ennek szeretne eleget tenni. Korábban a vállalat eltávolította a Galaxy S21 FE támogatási oldalait, ebből keletkeztek azok a pletykák, hogy mégse kerül a boltokba a készülék, most azonban az eltávolított oldalak újra élnek, így szinte teljesen biztos, hogy érkezik a telefon.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Samsung nem szeretné, hogy a pénztárcabarát zászlóshajó kerüljön a reflektorfénybe a Galaxy S22 széria helyett, ami vélhetően január végén vagy február elején fog megjelenni.

A Galaxy S21 FE állítólag egy 6,4 hüvelykes 120 Hz-es frissítési gyakoriságú kijelzővel fog rendelkezni. A készülék hátlapján egy hármas kamerabeállítás kap helyet. A Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészlete fogja hajtani bizonyos országokban, továbbá egy 4500 mAh-es akkumulátorral fog érkezni, ami képes lesz a 25 W-os töltésre. Régebbi szivárgások szerint 649 dolláros áron fog indulni.

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei