Élőben a Samsung Galaxy S21 FE-vel

2021.11.03| Android Police

A legfrissebb híreknek köszönhetően először láthatjuk a Samsung Galaxy S21 FE-t teljes valójában.

Több hónapnyi furcsa, sokszor egymásnak ellentmondó pletykák után úgy tűnik, hogy a Galaxy S21 FE végre érkezik egy új bejelentési dátummal. Az esetleges törlés elkerülése miatt ideje egy újabb pillantást vetni a Samsung következő telefonjára, beleértve az elérhető színválasztékot.

Élőben a Samsung Galaxy S21 FE-vel

Ezek a képek Roland Quandttól érkeznek Twitteren és élőképeken mutatja be a készüléket, végre nem render képeken. Noha egyiken sem szerepel teljesen összeszerelt telefon, jó rálátást ad arról, hogy hogyan fog kinézni a megfizethető Galaxy S21 családtag, kiegészítve a hármas objektíves elrendezéssel és a LED vakuval. Mindegyik kép a telefon belsejét is bemutatja, amit nagyon kevés vásárló fog látni a való életben.

Arról is képet kapunk, hogy milyen színekben készülhet az S21 FE. A szokásos fekete és fehér színválaszték mellett élénk lila és olívazöld árnyalatok teszik teljessé a sort. Ha ezek az árnyalatok ismerősnek tűnnek, az azért van, mert pontosan ugyanaz a kínálat, mint amit a Samsung az év elején a Galaxy Buds2-höz biztosított. Jelen állás szerint jövőre a megszokottnál sokkal egyszerűbb lesz a telefonhoz illő fülest vásárolni.

Ezek a fotók a múlt heti pletyka után születtek, ahol megtudtuk, hogy a Samsung jó úton halad az S21 FE bemutatása felé január elején, a CES alatt.

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei