Kiszivárgott képeken az iPhone 15 USB-C csatlakozója

2023.08.11| Phone Arena
Címkék:

iPhone 15

,

USB C


Az elmúlt hónapokban széles körben elterjedt pletykák arra utaltak, hogy a közelgő iPhone 15 búcsút mondhat a Lightning portnak az USB-C csatlakozó javára.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Hogy az Apple megteszi-e ezt az ugrást a modern USB-C korszakba, hamarosan kiderül, mivel a pletykák szerint az iPhone 15 bemutató eseményére szeptember 12-én vagy 13-án kerül sor.

Egy új kép bukkant fel két kiszivárogtatótól az X-en, amelyen látszólag az iPhone 15, az iPhone 15 Plus és az iPhone 15 Pro Max számára szánt USB-C töltőport-alkatrészek láthatók. Egyelőre további részletek vagy forrásmegerősítés nem áll rendelkezésre ezekről az alkatrészekről.

Kiszivárgott képeken az iPhone 15 USB-C csatlakozója

Nagy a várakozás, hogy az Apple gyors USB-C töltőportot vezet be az iPhone 15 Pro modellekhez, míg a standard modellek várhatóan lassabb USB-C portot kapnak. Amennyiben ez a változás bekövetkezik, világszerte sok felhasználónak végre teljesülhet a kívánsága - ugyanazt az USB-kábelt használhatják iPhone-jukhoz és más készülékekhez egyaránt.

Az Apple már felkarolta a Lightning portról az USB-C-re való átállást az iPadek esetében. Ha pedig a vállalat a csúcson akar maradni, és az EU piacán is értékesíteni szeretné termékeit, akkor meg kell felelnie az uniós jogszabályoknak, és a telefonjait is a szabványos porttal kell felszerelnie. Ezért valószínűbb, hogy valóban USB-C porttal felszerelt iPhone 15 szériát fogunk látni.

A Lightning portról az USB-C-re való áttérés nem az egyetlen jelentős változás, ami az iPhone 15 esetében várható. Korábbi pletykák szerint az Apple az iPhone 15 Pro modellek esetében a közkedvelt Mute Switch kapcsolót is elengedik, és azt egy Action Buttonra cserélik. Ez a pletykált Action Button lehetővé tenné a felhasználók számára, hogy ne csak elnémítsák, hanem a kamerát, a Sirit vagy más funkciókat is elindíthassanak az iPhone 15 Pro készülékükön.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei