Egy iPhone 15 képes egy másik iPhone-t tölteni

2023.09.21| MacRumors
Címkék:

iPhone 15

,

USB C

,

töltés


Az Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro modellek a töltéshez és az adatátvitelhez USB-C, nem pedig egy Lightning portot használnak, és az új port lehetővé teszi az iPhone-ok széles körű töltését, beleértve egy másik iPhone-t is.

Ahogyan azt Marques Brownlee bemutatta, egy Lightning iPhone-t bedugva egy USB-C iPhone 15-be egy USB-C - Lightning kábellel, az iPhone 15 lehetővé teszi az idősebb iPhone számára az energiaellátást.

Amikor bedugsz egy Lightning iPhone-t egy iPhone 15-be, az iPhone 15 mindig energiát szolgáltat a Lightning iPhone-nak, akkor is, ha az iPhone 15 akkumulátora alacsonyabb töltöttségű aktuálisan.

Egy iPhone 15 képes egy másik iPhone-t tölteni

Ha egy iPhone 15-öt dugsz be egy másik iPhone 15-be, akkor a két eszköz kommunikál egymással, megállapítja, melyik iPhone-nak alacsonyabb az akkumulátor töltöttsége, és így továbbítja az energiát. Tehát ha lemerült az akkumulátorod, ám van egy iPhone 15-tel rendelkező barátod, feltöltheted a készüléked az övéről. 

Egy USB-C Android telefonnal, ha az Android eszköz támogatja az USB Power Delivery-t és csatlakozik egy olyan iPhone-hoz, amelynek alacsonyabb az akkumulátora, az Android eszköz képes lesz energiát biztosítani. Ha az Android telefonnak nincs USB PD-je, akkor az eredmény változó, és nincs mód arra, hogy előrejelezze, melyik telefon lesz a töltő, és melyik kapja meg a töltést.

Az iPhone 15 USB-C portját használhatod Apple Watch vagy AirPods Pro 2 USB-C töltő tokjának töltéséhez egy USB-C - USB-C kábellel, és valószínűleg működni fog a legtöbb más USB-C eszközzel is valamilyen mértékben.

Sajnos, amikor egy másik eszközt tölt egy iPhone 15-tel, a töltés 4,5 W-ra korlátozódik. Ez megfelelő kis eszközök számára, mint az Apple Watch, de nem fog sok energiát biztosítani egy iPhone számára, tehát számíts lassú töltési sebességekre, amikor az iPhone-ról az iPhone-ra való töltési funkcionalitást használod.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei