Egy iPhone 15 képes egy másik iPhone-t tölteni

2023.09.21| MacRumors
Címkék:

iPhone 15

,

USB C

,

töltés


Az Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro modellek a töltéshez és az adatátvitelhez USB-C, nem pedig egy Lightning portot használnak, és az új port lehetővé teszi az iPhone-ok széles körű töltését, beleértve egy másik iPhone-t is.

Ahogyan azt Marques Brownlee bemutatta, egy Lightning iPhone-t bedugva egy USB-C iPhone 15-be egy USB-C - Lightning kábellel, az iPhone 15 lehetővé teszi az idősebb iPhone számára az energiaellátást.

Amikor bedugsz egy Lightning iPhone-t egy iPhone 15-be, az iPhone 15 mindig energiát szolgáltat a Lightning iPhone-nak, akkor is, ha az iPhone 15 akkumulátora alacsonyabb töltöttségű aktuálisan.

Egy iPhone 15 képes egy másik iPhone-t tölteni

Ha egy iPhone 15-öt dugsz be egy másik iPhone 15-be, akkor a két eszköz kommunikál egymással, megállapítja, melyik iPhone-nak alacsonyabb az akkumulátor töltöttsége, és így továbbítja az energiát. Tehát ha lemerült az akkumulátorod, ám van egy iPhone 15-tel rendelkező barátod, feltöltheted a készüléked az övéről. 

Egy USB-C Android telefonnal, ha az Android eszköz támogatja az USB Power Delivery-t és csatlakozik egy olyan iPhone-hoz, amelynek alacsonyabb az akkumulátora, az Android eszköz képes lesz energiát biztosítani. Ha az Android telefonnak nincs USB PD-je, akkor az eredmény változó, és nincs mód arra, hogy előrejelezze, melyik telefon lesz a töltő, és melyik kapja meg a töltést.

Az iPhone 15 USB-C portját használhatod Apple Watch vagy AirPods Pro 2 USB-C töltő tokjának töltéséhez egy USB-C - USB-C kábellel, és valószínűleg működni fog a legtöbb más USB-C eszközzel is valamilyen mértékben.

Sajnos, amikor egy másik eszközt tölt egy iPhone 15-tel, a töltés 4,5 W-ra korlátozódik. Ez megfelelő kis eszközök számára, mint az Apple Watch, de nem fog sok energiát biztosítani egy iPhone számára, tehát számíts lassú töltési sebességekre, amikor az iPhone-ról az iPhone-ra való töltési funkcionalitást használod.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei