Kevésbé merül az Exynos processzoros S21 Ultra

2021.02.04| SamMobile

Az Exynos 2100 veri az SD888-at a Galaxy S21 Ultra akkumulátor lemerülési tesztjében.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Galaxy S21 Ultra Exynos 2100-s verziója egy friss akkumulátor merülési teszten diadalmaskodott elsősorban az Egyesült Államokban árusított társával szemben. A PBKreviews YouTube-csatorna előadásában ez a tartóssági teszt 30 percig tartott.

A megfigyelt időszakban a Galaxy S21 Ultra Exynos 2100 és Snapdragon 888 változatainak kijelző fényerejég maximumra húzták, emellett a kísérletet végző letiltotta az adaptív fényerő állítási lehetőséget és más akkumulátor-kímélő funkciókat mindkét eszközön, mielőtt a teszt elindult volna.

Kevésbé merül az Exynos processzoros S21 Ultra

Fél órával később a Galaxy S21 Ultra Exynos 2100 verziója érezhető különbséggel került az élre, miután befejezte a tesztet, amikor az akkumulátor élettartamának körülbelül 89%-a maradt meg. A Snapdragon 888 két százalékkal végzett riválisa alatt.

Ezen túlmenően az akkumulátor 42,7°C-ra melegedett az energiafogyasztási kihívás végére. Ez 2,4°C-kal melegebb, mint a Samsung legújabb Exynos chipsetjét futtató Galaxy S21 Ultra modellnél tapasztalt számok. A tavalyi Exynos 990 egyenesen csalódás volt számos fronton, beleértve az energiahatékonyságot is.

A Qualcomm lapkakészletese sokkal agresszívebb, hardver szintű fényerőszabályzást mutatott az Exynos 2100-hoz képest, ennek ellenére ez utóbbinak sikerült fényesebben ragyognia és kevesebb energiát fogyasztania, mint a Snapdragon 888-at futtató modell. A Samsung fél évtizedes sikertelen próbálkozásait követően nem rossz.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei