A Samsung csalódott a Galaxy S21 sorozatban

2021.08.05| GSM Arena

A Samsung Galaxy S21 sorozat gyengébben teljesít, mint az S20, S10 eladások.

A koreai sajtó a Kiwoom Securities elemzőcégre hivatkozva arról számolt be, hogy a Samsung csalódott a Galaxy S21 generáció eladásai miatt. Az első várakozások szerint a sorozat sikergyanús volt, de ez nem sikerült.

A rendelkezésre állás első hat hónapjában az S21 modellekből összesen 13,5 millió darab fogyott. Ez 20%-kal kevesebb, mint amit a Galaxy S20 generációnak sikerült ugyanabban az időkeretben elérnie és 47%-kal marad el az S10 széria teljesítményétől.

Íme a Counterpoint Research diagramja, amely a Galaxy S sorozat havi értékesítését mutatja a Galaxy S5-től:

A Samsung csalódott a Galaxy S21 sorozatban

A rendelkezésre állás első hónapjában az S21 zászlóshajóiból 590.000 darabot adtak el az anyaországban. Ez volt a legmagasabb eladási szám a Galaxy S8 óta, amely 620.000 darabos eladást regisztrált.

A globális értékesítések az első hónapban valamivel több mint 1 millió darabot tettek ki, a 10 milliós határt öt hónappal az S21 sorozat bevezetése után érték el.

A cég az Exynos 2200-at választotta – ez az első AMD RDNA GPU-val ellátott mobil lapkakészlet -, hogy helyreállítsa az érdeklődést a Galaxy S sorozat zászlóshajói iránt. Ez a GPU várhatóan 30% -kal gyorsabb lesz, mint a jelenlegi Mali GPU az Exynos 2100-ban és a teszteken meg kell vernie az Adrenot a közelgő Snapdragon 898-ban.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Idén, mivel a Galaxy Note nem érkezik a második félévben, a Samsung az új összehajtható telefonokra támaszkodik a csúcskategória továbbvitelében.

A vállalat az idei második negyedévben összesen 58 millió okostelefont szállított le, szemben az előző év azonos negyedévi 54 millió készülékkel. Mivel az S21 értékesítése megingott, ez azt jelenti, hogy a növekedés a belépő és a középkategóriás eszközökből származott.

A másik gond, hogy a Xiaomi felzárkózik. A gyártó már az Apple-t is felülmúlva a második negyedév második legnagyobb okostelefongyártójává vált 53 millió darab eladásával a második negyedévben.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei