Képeken az első Samsung Galaxy S4 tokok

2013.02.22| Mobile Fun

Márciusban mutatják be hivatalosan a Samsung Galaxy S4 okostelefont, de már most felbukkantak az első kiegészítők hozzá.

Márciusban mutatják be hivatalosan a Samsung Galaxy S4 okostelefont, de már most felbukkantak az első kiegészítők hozzá. Az eBay-t kedvelő mobilozók között nem ismeretlen a lent látható tokok kialakítása, a fotók egy megbízható kínai kiegészítő-gyártótól származnak. Ami biztos a tokokból, az az, hogy megmaradt a gyártó a szögletes kialakításnál, ahogy anno a Samsung i9100 Galaxy S II-nél, ezek szerint nem örökli az utód az S3 kerekded vonalait. A hátlapon egy méretes kamera modul helye látható vakuval és a hátlapi hangszóró nyílásával. A 3.5 mm-es jack dugó fentre jobbra került. Még több kiegészítő látható a Mobile Fun oldalán.

Képeken az első Samsung Galaxy S4 tokokKattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokFotókon a Google Nexus S4

Fotókon a Google Nexus S4

2013.05.17
| Engadget
A Google I/O-n debütált Samsung Galaxy S4 gyári változata, amelyből minden Samsungos program hiányzik, fotókon mutatkozott be.
Letölthető a legújabb Android kamera app

Letölthető a legújabb Android kamera app

2013.06.28
| GSM Arena
Tegnap jelent meg a Samsung Galaxy S4 és a HTC One Google Edition változata a Playen, máris szállingóznak a letölthető érdekességek.
Samsung: mikor jön a KitKat frissítés?

Samsung: mikor jön a KitKat frissítés?

2013.11.25
| SamMobile
Joggal merül fel a kérdés a Samsung csúcsmodellek tulajdonosai között, hogy vajon mikor lesz elérhető az Android 4.4 KitKat rendszer hivatalosan készülékeikre.
Letölthető: Android 4.3 Samsung Galaxy S4-re

Letölthető: Android 4.3 Samsung Galaxy S4-re

2013.10.22
| GSM Arena
A Samsung i9500 Galaxy S4 modellekre megérkezett az Android 4.3 frissítés, bár ez ténylegesen még csak az Exynos chipsettel felszerelt változatokat érinti.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei