Itt vannak a részletek a HONOR Magic4 és Pro telefonokról

2022.03.01

A HONOR bemutatta új prémium Magic4 termékcsaládját a Mobile World Congress 2022 rendezvényen.

A HONOR bemutatta új prémium termékcsaládját a Mobile World Congress 2022 rendezvényen. A HONOR csúcskategóriás okostelefon-családjának legújabb tagja a vadonatúj HONOR Magic4 széria, amelyet Honor Magic4 és Honor Magic4 Pro okostelefonok alkotnak.

 

Új Snapdragon 8 Gen 1 processzorral

A legújabb Qualcomm Sanpdragon 8 Gen 1 5G mobilplatformmal, Qualcomm 7. generációs AI Engine-nel és Cortex-X2 CPU architektúrával a HONOR Magic4 széria gyors feldolgozási sebességet nyújt. Az előző generációhoz képest a HONOR Magic4 széria 20%-kal növeli a CPU, 30%-kal a GPU teljesíményt, az AI feldolgozás teljesítményét pedig 300%-kal növeli. Az okostelefonok 8 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel érkeznek.

 

A HONOR Magic4 széria a HONOR Turbo Engines segítségével aknázza ki a processzorban rejlő lehetőségeket. A HONOR OS Turbo X támogatásával a hardveres és szoftveres egységek harmonikusan dolgoznak együtt. Az AI Super Rendering technológia és a GPU Turbo X gyors képfrissítést és stabil kapcsolatot nyújt játék közben, ugyanakkor kevesebb hőt termel, és csökkenti a késleltetést. Ezzel a felhasználóknak megszakításoktól mentes játékban lehet részük.

 Itt vannak a részletek a HONOR Magic4 és Pro telefonokról

Quad-curved kijelző

A HONOR Magic4 Pro a HONOR-ra jellemző „The Eye of Muse” (a múzsa szeme) szimmetrikus kialakításnak megfelelően készült. 6,81 hüvelykes LTPO quad-curved kijelzője és ultravékony kávát kapott.

A HONOR Magic4 Pro kijelzője akár 1,07 milliárd szín megjelenítésére képes és a DCI-P3 színskála 100%-át lefedi. A HDR 10+ technológiával minden képkocka élénkebb, köszönhetően a nagy dinamikatartománynak és a jobb színmegjelenítésnek. Az új generációs LTPO kijelzővel és a HONOR MotionSync technológiával a HONOR Magic4 széria 1 Hz és 120 Hz között állítja a képfrissítési rátát attól függően, hogy milyen tartalom jelenik meg a kijelzőn. Ez hatékony energiafelhasználást eredményez.

A HONOR Magic4 Pro automatikusan és valós időben képes SDR-ről HDR-re váltani, a megnövelt képfrissítési ráta mozgáskompenzáció és MEMC technológia segítségével pedig valósághű élményt nyújt nagyfelbontású videók, erőforrás-igényes játékok során is.

A HONOR Magic4 széria kijelzője 1920 Hz-es Pulse Width Modulation (PWM) értékkel bír, ami az LTPO kijelzőket tekintve a legmagasabb érték. Így gyenge fényviszonyok közt is kíméli a szemet. A HONOR Magic4 Pro IP68 szabvány szerint bírja a port, az esőt, a vizet, és akár 1,5 m-es mélységig elmeríthető maximum 30 percig.

Hármas kamerarendszer

A HONOR Magic4 Pro hármas kamerarendszere egy 50 MP-es széles látószögű főkamerából áll, 1/1,56 hüvelykes színszenzorral, egy 50 MP-es 122 o-os  ultraszéles kamerából és egy 64 MP-es periszkópos telefotó kamerából áll. Mindezek működését ultra-fusion computational photography segíti.

 Itt vannak a részletek a HONOR Magic4 és Pro telefonokról

A széles látószögű kamerának és a fusion computational photography technológiának köszönhetően a 64 MP-es periszkópos telefotó kamera 3,5x-ös optikai és 100x-os digitális zoomra képes. 

 

A HONOR a videózás közbeni fényképezés terén is előrelépett. A HONOR dual chain számításos fényképezés és videofelvétel algoritmusának köszönhetően a HONOR Magic4 Pro nagyfelbontású képeket készít videofelvétel közben, ami független a videofelvétel minőségétől.

 

Mozifilmszerű felvételek Magic-Log Movie Masterrel

A HONOR Magic4 széria Magic-Log Movie Masterrel és AI filmes hatásokkal nyújt mozifilmszerű felvételkészítési lehetőséget. Az iparágban elsőként a HONOR Magic4 széria biztosít 10-bit Log 4K videorögzítést 60 fps-sel (másodpercenkénti képkockák száma).

 

A filmforgatásoknál gyakran használt log formátum lehetővé teszi a mozifilmszerű színtónusok használatát, és látványos eredményt ad HDR tisztasággal.

 

100 W-os vezetéknélküli töltés

A HONOR Magic4 Pro 4600 mAh-s akkumulátorát a HONOR eddigi legerőteljesebb SuperCharge töltési technológiája teszi teljessé. A 100 W-os vezetékes HONOR SuperCharge töltéssel a HONOR Magic4 Pro csupán 30 perc alatt teljesen feltölthető. A HONOR Magic4 Pro az első készülék, ami támogatja a HONOR 100 W-os vezeték nélküli SuperCharge technológiáját, ezzel 15 perc alatt 50%-ra tölthető a telefon.

 

Magic UI 6.0

A HONOR Magic4 széria a legújabb HONOR Magic UI 6.0 segítségével számos testre szabható megoldással igyekszik megkönnyíteni a felhasználók mindennapjait. A Magic UI 6.0 Android 12-n alapul.

 

A szövegkörnyezet figyelembe vételén, a profil alapú előrejelzéseken és egy részletes grafikonon keresztül a Magic UI 6.0 szinte személyi asszisztenssé alakítja a készüléket. A készülék intelligensen tanulmányozza a felhasználói szokásokat és viselkedést, és személyre szabott ajánlásokat biztosít, így egyedi és varázslatos élményt nyújt.

 

Adatvédelmi és biztonsági megoldások

A HONOR Magic4 Pro telefonon mutatkozik be először a Privacy Calling megoldás, ami megakadályozza, hogy telefonbeszélgetés közben kiszűrődjön a másik fél hangja. A Privacy Calling mesterséges intelligencián és a hang irányított sugárzásán alapul.

 

Az irányított hang az első frekvencia-elválasztó technológia, ami egyszerre támogatja a hangtovábbítást a hangot kiadó egységtől a kijelzőn és a készüléken. A kijelző és a készülék együttesen állítja a bejövő hang erejét a környezettől függően, így kis térben tartózkodva is csak a hívás fogadója hallja a másik fél hangját.  

 

A fekete és a fehér színváltozatok mellett a HONOR Magic4 széria cián és arany színekben is elérhető lesz.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Érkezik a pénztárcabarát Honor Magic4 Lite!

Érkezik a pénztárcabarát Honor Magic4 Lite!

2022.03.17
| GsmArena
300 euróval lesz olcsóbb a Honor Magic4 Lite mint a zászlóshajó nagytestvérei.
Így használd az okostelefonod a fesztiválokon: tanácsok a fotózáshoz és azon túl!

Így használd az okostelefonod a fesztiválokon: tanácsok a fotózáshoz és azon túl!

2022.07.09
| Honor
Végre megérkezett a nyári koncertek és fesztiválok sora, amikor szabadon bulizhatsz kedvenceid zenéire és felejthetetlen élményeket gyűjthetsz.
Öt új, tanulást segítő app diákoknak

Öt új, tanulást segítő app diákoknak

2023.01.20
| (x)
Újra itt a középiskolai felvételi időszak, és rengeteg diák izgatottan készül ezekre a meghatározó vizsgákra. A felkészülést az alábbi öt alkalmazás segítheti, hogy a szokásos stresszt leszámítva gördülékenyen menjenek a dolgok.
Honor Magic4 Pro teszt: nem sokon múlt

Honor Magic4 Pro teszt: nem sokon múlt

2022.06.12
| Telefonguru
Reméltem, hogy a mai napig híresen kiváló Huawei P30 Pro utódját köszönhetem 2022-ben. Majdnem.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei