Öt új, tanulást segítő app diákoknak

2023.01.20| (x)
Címkék:

app ajánló


Újra itt a középiskolai felvételi időszak, és rengeteg diák izgatottan készül ezekre a meghatározó vizsgákra. A felkészülést az alábbi öt alkalmazás segítheti, hogy a szokásos stresszt leszámítva gördülékenyen menjenek a dolgok.

Terv a lelke mindennek

A School Planner segít a diákoknak optimalizálni a tanulási időt, és hatékonyabbá tenni a folyamatot azzal, hogy eszközt biztosít a tervek kialakításához. A tanulnivalók sokasága nyomasztó és zavaró lehet, de a megfelelő tervezéssel átlátható és jobban kivitelezhető lehet mindez. A középiskolán túl pedig a felsőoktatásban is jól jön az, ha így állnak hozzá a tanulók a félévekhez.

Öt új, tanulást segítő app diákoknak

Jegyzetek mindenek felett

Jegyzetek készítése nélkül egy vizsgának sem lehet nekivágni, a körmölést, majd az esetenkénti csúnya írást és kaotikus papírösszességet igyekszik ellenpontozni az Evernote. Ezzel az alkalmazással kiválóan lehet akár a meglévő jegyzeteket bevinni és rendszerezni – ami már önmagában segít a tanulásban –, vagy már alapból itt kezdeni a folyamatot.

Kártyázz, de ne úgy!

A Quizlet egy fantasztikus, egyszerű, de lehetőségekben gazdag app, amivel kvízkártyákat lehet létrehozni. A flashcardok gyártása már magában is óriási gyakorlás, viszont rengeteg meglévő csomag közül is lehet szemezgetni, amiket tanárok és diákok állítottak már korábban össze. Ez az alkalmazás kifejezetten ideális arra is, hogy a konkrét vizsgák elé besűrítsünk egy kis gyakorlást.

Öt új, tanulást segítő app diákoknak

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A HONOR Magic4 Lite ideális telefon ráadásul a készülő tanulóknak, elvégre elbír több appot és elképesztően gyorsan fel lehet tölteni saját töltőjével: fél óra alatt több mint 80%-on tarthat akkumulátora a SuperCharge-dzsal. A HONOR saját RAM Turbo technológiája pedig még több RAM-ot tesz elérhetővé, amivel párhuzamosan akár 20 app is zökkenőmentesen futhat.

Használd az elmédet!

Vannak, akik a kártyákra esküsznek, míg másoknak a kapcsolatokra rámutató „mindmap” megvalósítás segít: ehhez szuper választás a Coggle. Az app szimplán, de látványos módon ad lehetőség arra, hogy vizuálisan jelenítsük meg a kapcsolatokat a különféle témák és elemeik között. Ez remek választás lehet a történelmi vagy irodalmi összefüggések feltérképezésében, de a megfelelő kezekben bármilyen tantárgynál jól jöhet.

Ne felejts el pihenni!

Az okostelefonok kiválóak arra, hogy megkönnyítsenek rengeteg feladatot, és segítsenek a produktivitásban. A nonstop információáramlás azonban nehezítheti is a koncentrálást, és ezt igyekszik ellensúlyozni a Forest. A programban egy magot lehet elültetni, amely akkor nő ki fává, ha épp nem használjuk: így jópofa módon kapunk „jutalmat” azért, ha képesek vagyunk „lecsatlakozni” a hálóról.

 

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

A One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

2024.01.31
| Android Police
A Samsungnak fel kell hagynia azzal, hogy az embereknek okot adjon a One UI gyűlölésére.
Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

2024.01.26
| Phone Arena
Minden technológiai gyártó folyamatosan próbálja megelőzni a következő nagy dolog piacra dobását, mindennek azért, hogy elsőként vezethesse be az új funkciókat.
A Honor 90 GT megjelent 24 GB RAM-mal és 100 W-os gyorstöltéssel

A Honor 90 GT megjelent 24 GB RAM-mal és 100 W-os gyorstöltéssel

2023.12.28
| Phone Arena
A Honor 90 GT immár hivatalos, és bár a telefont az előző generációs Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet hajtja, valószínűleg nincs olyan dolog, amit ne lehetne a telefonnal megtenni.
A Samsung Galaxy A55 prémium dizájnt kap (fotókkal)

A Samsung Galaxy A55 prémium dizájnt kap (fotókkal)

2024.01.03
| SamMobile
Lehet, hogy a Galaxy S24 lesz az a telefon, amely a következő pár hétben minden figyelmet magára von, de a Samsungnak más fontos készülékei is készülnek, mint például a Galaxy A55.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei