Öt új, tanulást segítő app diákoknak

2023.01.20| (x)
Címkék:

app ajánló


Újra itt a középiskolai felvételi időszak, és rengeteg diák izgatottan készül ezekre a meghatározó vizsgákra. A felkészülést az alábbi öt alkalmazás segítheti, hogy a szokásos stresszt leszámítva gördülékenyen menjenek a dolgok.

Terv a lelke mindennek

A School Planner segít a diákoknak optimalizálni a tanulási időt, és hatékonyabbá tenni a folyamatot azzal, hogy eszközt biztosít a tervek kialakításához. A tanulnivalók sokasága nyomasztó és zavaró lehet, de a megfelelő tervezéssel átlátható és jobban kivitelezhető lehet mindez. A középiskolán túl pedig a felsőoktatásban is jól jön az, ha így állnak hozzá a tanulók a félévekhez.

Öt új, tanulást segítő app diákoknak

Jegyzetek mindenek felett

Jegyzetek készítése nélkül egy vizsgának sem lehet nekivágni, a körmölést, majd az esetenkénti csúnya írást és kaotikus papírösszességet igyekszik ellenpontozni az Evernote. Ezzel az alkalmazással kiválóan lehet akár a meglévő jegyzeteket bevinni és rendszerezni – ami már önmagában segít a tanulásban –, vagy már alapból itt kezdeni a folyamatot.

Kártyázz, de ne úgy!

A Quizlet egy fantasztikus, egyszerű, de lehetőségekben gazdag app, amivel kvízkártyákat lehet létrehozni. A flashcardok gyártása már magában is óriási gyakorlás, viszont rengeteg meglévő csomag közül is lehet szemezgetni, amiket tanárok és diákok állítottak már korábban össze. Ez az alkalmazás kifejezetten ideális arra is, hogy a konkrét vizsgák elé besűrítsünk egy kis gyakorlást.

Öt új, tanulást segítő app diákoknak

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A HONOR Magic4 Lite ideális telefon ráadásul a készülő tanulóknak, elvégre elbír több appot és elképesztően gyorsan fel lehet tölteni saját töltőjével: fél óra alatt több mint 80%-on tarthat akkumulátora a SuperCharge-dzsal. A HONOR saját RAM Turbo technológiája pedig még több RAM-ot tesz elérhetővé, amivel párhuzamosan akár 20 app is zökkenőmentesen futhat.

Használd az elmédet!

Vannak, akik a kártyákra esküsznek, míg másoknak a kapcsolatokra rámutató „mindmap” megvalósítás segít: ehhez szuper választás a Coggle. Az app szimplán, de látványos módon ad lehetőség arra, hogy vizuálisan jelenítsük meg a kapcsolatokat a különféle témák és elemeik között. Ez remek választás lehet a történelmi vagy irodalmi összefüggések feltérképezésében, de a megfelelő kezekben bármilyen tantárgynál jól jöhet.

Ne felejts el pihenni!

Az okostelefonok kiválóak arra, hogy megkönnyítsenek rengeteg feladatot, és segítsenek a produktivitásban. A nonstop információáramlás azonban nehezítheti is a koncentrálást, és ezt igyekszik ellensúlyozni a Forest. A programban egy magot lehet elültetni, amely akkor nő ki fává, ha épp nem használjuk: így jópofa módon kapunk „jutalmat” azért, ha képesek vagyunk „lecsatlakozni” a hálóról.

 

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokMi az a Samsung Good Lock és mire jó? Mutatjuk!

Mi az a Samsung Good Lock és mire jó? Mutatjuk!

2022.12.17
| SamMobile
Íme a Samsung Good Lock modulok, amelyekről úgy gondoljuk, érdemes kipróbálni!
Ez a One UI 5.0 egyik legjobb és leginkább alulértékelt funkciója

Ez a One UI 5.0 egyik legjobb és leginkább alulértékelt funkciója

2022.12.08
| SamMobile
A Samsung új One UI 5.0 nagyszerű. A vállalat időt szakított arra, hogy optimalizálja a teljesítményt és javítsa a felhasználói élményt apró, de jelentős változtatásokkal és kiegészítésekkel.
Mától 50 százalékos kedvezéménnyel vásárolható meg!

Mától 50 százalékos kedvezéménnyel vásárolható meg!

2023.01.09
| AliExpress
Blackview BV9200: 6,6 hüvelykes, 120Hz-es kijelző, 5000mAh-es akkumulátor, 14GB Ram - csapj le rá most!
Megújul külsőleg a Galaxy S23 és S23 Plus

Megújul külsőleg a Galaxy S23 és S23 Plus

2022.12.19
| Android Authority
A Galaxy S23 és a Galaxy S23 Plus modellek dummy-jairól jelentek meg képek az interneten. A fotók néhány tervezési változást mutatnak be az S23 és az S22 között. A Galaxy S23 Ultra dummy-járól nincs információnk.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Az MMS lassan megszűnőben, de az SMS még él. Ön melyik applikációt használja leginkább üzenetküldésre?


Instagram
Messenger
Signal
Skype
SMS
Snapchat
Telegram
Viber
Whatsapp
EgyébKorábbi szavazások eredményei