Itt a game changer új flipes okostelefon

2024.05.13| (x)
Címkék:

Blacview HERO 10

,

flip


A Blackview HERO 10 mobil 450 dollár alatti áron érkezik a piacra 108 megapixeles kamerával, két képernyővel és Android Dynamic Island-del!

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az elmúlt években az összecsukható okostelefonok, különösen a kagyló formájúak, újra egyre népszerűbbek letisztult kialakításuknak és nagyobb képernyőjüknek és köszönhetően. Magas áraik azonban korlátozták elérhetőségüket. A Blackview májusban első felhajtható telefonjával, a HERO 10-el változtat a helyzeten.

Megfizethető árával és versenyképes konfigurációjával komoly konkurenciát állít a márkásabb modelleknek. Mivel hamarosan megjelenik, a Blackview HERO 10 legfontosabb jellemzői kiszivárogtak. 

Itt a game changer új flipes okostelefon

Összecsukható AMOLED kijelző

Fő kijelzőjét 6,9 col képátlójú AMOLED kijelzővel látják el, 2560×1080 felbontással. A Blackview szemvédő szolgáltatásokat is kínál a TÜV SÜD alacsony kék fényű tanúsítvánnyal rendelkező képernyőjével.

A Blackview HERO 10 tovább bővíti a felhajtható telefonok felhasználói élményét a Split View funkcióval és a szabadon leállítható testtel, amely többfeladatos kényelmet, szórakozást és hatékonyságot tesz lehetővé a mindennapi életben. Lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy csevegjenek barátaikkal, miközben jógáznak vagy labdajátékokat néznek állvány vagy kézben tartás nélkül. 

Itt a game changer új flipes okostelefon

Sokoldalú Smart Cover Screen

A HERO 10 egy kis kényelmet és érdekességet ad a mindennapi rutinokhoz, és sokoldalú, intelligens fedőképernyővel felszerelt. Ez a kör alakú OLED-kijelző azonnali hozzáférést biztosít a legfontosabb információkhoz, és keresőként is funkcionál a hátsó kamerás fényképezéshez. Az intelligens fedőlap több személyre szabási lehetőséget kínál. 

Itt a game changer új flipes okostelefon

Erős fotós tudás 

A fotózás élményét a Blackview HERO 10 egy erős 108 MP-es Samsung főkamerával, egy 8 MP-es 120°-os ultraszéles kamerával és egy 32 MP-es szelfi kamerával lesz felszerelve. A FlexForm kameramóddal a Blackview HERO 10 több szögből is kreatív kompozíciókat tesz lehetővé. Tapasztaljon meg minden felvételt teljesen új módon, kihangosító és állvány nélkül a vlog rögzítéshez, forgasson dokumentumfilmet DV-szerű felvételi élménnyel, és használja a fő kijelzőt sminktükörként, hogy a felhasználók bárhol és bármikor módosíthassák sminkstílusukat!

Itt a game changer új flipes okostelefon

Bemutatkozik az Android Dynamic Island 

A hivatalos források azt is kiemelték, hogy a Blackview HERO 10 Android 13 operációs rendszert fog futtatni a legújabb DokeOS 4.0 operációs rendszerrel, amely bevezeti a Dynamic Live Viewt a képernyő tetején lévő pirula alakú kivágással az iPhone Dynamic Island-szerű interakciója érdekében.

Hároméves Android főverzió-frissítések

A Blackview három egymást követő évben kínálja az Android főbb verzióinak frissítéseit, biztosítva a zökkenőmentes élményt. 

Itt a game changer új flipes okostelefon

Tartósra építve

Az iparágvezető vízcsepp zsanér használatával a Blackview HERO 10 gyakorlatilag gyűrődésmentesen látható, és a Blackview Quality Management Lab 250.000 összehajtás után tartósnak ítélte tesztjében tesztelte, több mint 15 éves élettartamot biztosít.

A technológia szerelmesei és az elérhetőbb árú okostelefont kereső fogyasztók számára a Blackview HERO 10 kétségtelenül nagy esélyt jelent számukra, hogy megtapasztalják az újszerű összehajtható életérzést anélkül, hogy sokat költenének.

Itt a game changer új flipes okostelefon

Ár és elérhetőség

A Blackview HERO 10 hamarosan elérhető lesz az AliExpressen két színben (Sakura Purple & Eclipse Black). 2024. május 20. és június 7. között elővételben mindössze 429 USD-ért (50% kedvezmény)! Az első 100 megrendelő ingyen kap egy W50-et, a cég első robusztus óráját!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei