A Moto Razr (2022) Európába érkezik, de többe kerül, mint a Z Flip 4

2022.10.11| SamMobile

Európába érkezik a Motorola új flipes telefonja, a Moto Razr (2022), de élből bukásra lehet ítélve.

Az új Moto Razrnek egy esélye volt felvenni a versenyt a Samsung népszerű Galaxy Z Flip 4-ével, mégpedig ez a versenyképes ár. Sajnos rossz hírünk van a Motorola rajongók számára, az új Razr elrontotta.

A Moto Razr (2022) állítólag 1200 eurónál magasabb áron kerül majd forgalomba Európában, ami azt jelenti, hogy drágább lesz, mint a Galaxy Z Flip 4, utóbbi 1099 eurótól kezdődik.

A Moto Razr (2022) Európába érkezik, de többe kerül, mint a Z Flip 4

Magasabb ár a rosszabb felhasználói élményért

A nosztalgia ezúttal nem viszi magával a Moto Razr-t (2022). A telefon nem hasonlít a 2019-ben kiadott első összecsukható Razr-modellhez, és semmiképpen sem hasonlít az eredeti Razr V3 funkciós flip telefonra, amely majdnem két évtizede indította el az összecsukható kialakítású modellek hatalmas sikerét.

Ami a specifikációkat illeti, a Moto Razr (2022) nagyobb felbontású kamerákkal rendelkezik, mint a Galaxy Z Flip 4, de másban nem jobb. Ahogy korábban említettük, a telefonból hiányzik a vízállóság, nincs erősített alumínium kerete vagy UTG-je (Ultra-Thin Glass), és nincsenek Flex Mode szoftverfunkciók, amelyek maximalizálnák a flip forma előnyeit. Tartósság szempontjából meg sem közelítheti a Galaxy Z Flip 4-et, és a telefon MYUI 4.0-t futtat, nem pedig One UI 4.1.1-et.

Tehát a Razr (2022) senkinek nem hozza vissza a nosztalgikus hangulatát, amely igazolhatná a magas árat, és nem igazán tudja felülmúlni a Galaxy Z Flip 4-et a funkciók és az általános felhasználói élmény tekintetében. Mégis a legújabbak szerint a készülék magasabb áron érkezik Európába, mint a Samsung megoldása.

1200 eurót nem köhög ki az ember blikkre és azok a leendő összecsukható telefonvásárlók, akik már most is vonakodnak elköteleződni az új összecsukható technológia mellett, nem találnak semmi vonzót a Moto Razr-ben (2022), ha már látták vagy próbálták a Samsung Flip sorozatot.

A Motorola készüléke meghatározhatja a „megérkezéskor bukott” kifejezést, és ez egy kicsit kár, ha figyelembe vesszük a „Razr” márka erejét, és azt a tényt, hogy a Samsung még nem nézett szembe méltó versenytársával a felhajtható telefonok piacán.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei