A Moto Razr (2022) Európába érkezik, de többe kerül, mint a Z Flip 4

2022.10.11| SamMobile

Európába érkezik a Motorola új flipes telefonja, a Moto Razr (2022), de élből bukásra lehet ítélve.

Az új Moto Razrnek egy esélye volt felvenni a versenyt a Samsung népszerű Galaxy Z Flip 4-ével, mégpedig ez a versenyképes ár. Sajnos rossz hírünk van a Motorola rajongók számára, az új Razr elrontotta.

A Moto Razr (2022) állítólag 1200 eurónál magasabb áron kerül majd forgalomba Európában, ami azt jelenti, hogy drágább lesz, mint a Galaxy Z Flip 4, utóbbi 1099 eurótól kezdődik.

A Moto Razr (2022) Európába érkezik, de többe kerül, mint a Z Flip 4

Magasabb ár a rosszabb felhasználói élményért

A nosztalgia ezúttal nem viszi magával a Moto Razr-t (2022). A telefon nem hasonlít a 2019-ben kiadott első összecsukható Razr-modellhez, és semmiképpen sem hasonlít az eredeti Razr V3 funkciós flip telefonra, amely majdnem két évtizede indította el az összecsukható kialakítású modellek hatalmas sikerét.

Ami a specifikációkat illeti, a Moto Razr (2022) nagyobb felbontású kamerákkal rendelkezik, mint a Galaxy Z Flip 4, de másban nem jobb. Ahogy korábban említettük, a telefonból hiányzik a vízállóság, nincs erősített alumínium kerete vagy UTG-je (Ultra-Thin Glass), és nincsenek Flex Mode szoftverfunkciók, amelyek maximalizálnák a flip forma előnyeit. Tartósság szempontjából meg sem közelítheti a Galaxy Z Flip 4-et, és a telefon MYUI 4.0-t futtat, nem pedig One UI 4.1.1-et.

Tehát a Razr (2022) senkinek nem hozza vissza a nosztalgikus hangulatát, amely igazolhatná a magas árat, és nem igazán tudja felülmúlni a Galaxy Z Flip 4-et a funkciók és az általános felhasználói élmény tekintetében. Mégis a legújabbak szerint a készülék magasabb áron érkezik Európába, mint a Samsung megoldása.

1200 eurót nem köhög ki az ember blikkre és azok a leendő összecsukható telefonvásárlók, akik már most is vonakodnak elköteleződni az új összecsukható technológia mellett, nem találnak semmi vonzót a Moto Razr-ben (2022), ha már látták vagy próbálták a Samsung Flip sorozatot.

A Motorola készüléke meghatározhatja a „megérkezéskor bukott” kifejezést, és ez egy kicsit kár, ha figyelembe vesszük a „Razr” márka erejét, és azt a tényt, hogy a Samsung még nem nézett szembe méltó versenytársával a felhajtható telefonok piacán.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Megjelentek az Apple iPhone SE 4 részletes specifikációi

Megjelentek az Apple iPhone SE 4 részletes specifikációi

2024.04.12
| Android Headlines
Az iPhone SE 4 létezéséről már régóta a pletykálnak, részletes specifikációi pedig most kerültek fel az internetre. Ezek Nguyen Phi Hungtól származnak, tehát nem tartozik a szokásos forrásaink közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei