Iszonyú drága szerelni az S10-eket

2019.04.15| Android Authority

Bár a szerelési költségek soha nem voltak ilyen magasak a Samsungnál, még mindig olcsóbb az S10-eket javítani mint az iPhone X-et.

Sokak számára egyszer eljön az idő, amikor kiderül, a Galaxy S10 szériával soha nem látott magasságokba kúszott a javítási költség. Ehhez elég biztosítás nélkül véletlenül leejteni a telefont, egy üveg törés is egy fél havi fizetést elvihet. Ennek ellenére jó tudni, hogy még mindig olcsóbb a javítás, mint ugyanezt megejteni az Apple-nél az iPhone X, az XS vagy az XS Max modelleknél. Még akkor is, ha ettől nem lesz sem vastagabb az ember pénztárcája, sem a kedve jobb. Érdemes szemezgetni az amerikai árak között.

Iszonyú drága szerelni az S10-eket

Hozzátennénk, hogy míg Magyarországon főként a szolgáltatóknál vásárolt kiegészítő biztosítások mennek, addig a tengerentúlon sokkal inkább az Apple és a Samsung által kínált megoldásokat választják a felhasználók. Az Apple Care havonta 10 dollárba kerül és bármilyen, telefont ért behatást javít ezért a pénzért, ugyanezért a Samsung Premium Care szolgáltatás alatt a gyártó havi 12 dollárt kér el. Bár ezeket mindenképp megéri kifizetni, azért célszerű egy szimpatikus védőtokot beszerezni a drága készülékeinkhez.

Iszonyú drága szerelni az S10-eket

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei