Íme, ezek a Google Pixel 8 és 8 Pro új MI-funkciói

2023.10.05| Android Authority

Az új funkciók a Google Fotókban, a Google Asszisztensben, a Phone-ban és a Recorder alkalmazásban érhetők el.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

  • A Google exkluzív mesterséges intelligenciát hozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro telefonokkal, amelyeket a Tensor G3 tesz lehetővé.
  • Az új telefonokon a Google Asszisztens összefoglalhatja a weboldalakat, megértheti a természetes beszédet, és zökkenőmentesen lehetővé teszi a hangos gépelést több nyelven.
  • Egyéb mesterséges intelligencia fejlesztések érkeznek a hívásokhoz, a Google Fotókhoz és a Recorder alkalmazáshoz.

A Google végre piacra dobta az új Pixel 8 sorozatot. Az Android 14 új funkciói és az új Tensor G3 által hozott fejlesztések mellett a Google néhány mesterséges intelligenciával kapcsolatos funkcióval is rendelkezik, amelyeket jelenleg kizárólag az új telefonokon tart fenn.

Itt vannak az új Pixel 8 és Pixel 8 Pro új mesterséges intelligencia-funkciói:

  • A Legjobb felvétel a Google Fotók új funkciója, amely több képet egyesít egyetlen képpé, ahol minden téma a legjobban néz ki.
    Íme, ezek a Google Pixel 8 és 8 Pro új MI-funkciói
  • A Magic Editor a Google Fotók olyan funkciója, amely a Google I/O 2023 során jelent meg, és lehetővé teszi, hogy a mesterséges intelligencia segítségével drasztikus változtatásokat és szerkesztéseket hajtson végre a képeken.
  • Audio Magic Eraser: a Pixel 8 Tensor G3 olyan funkciókat tesz lehetővé, mint az Audio Magic Eraser a Google Fotók alkalmazásban, amely lehetővé teszi a zavaró hangok törlését a videókból.
  • Video Boost és Night Sight videó: A Video Boost a Tensor G3-at a Google nagy teljesítményű adatközpontjaival párosítja, hogy a Google Fényképezőgép által a fényképekhez használt HDR-folyamatot alkalmazza a videókhoz. Beállítja a színt, a világítást, a stabilizálást és a szemcsésséget. A Video Boost a Night Sight Video funkciót is lehetővé teszi a Pixelen a jobb videóminőség érdekében gyenge fényviszonyok mellett is.
    Íme, ezek a Google Pixel 8 és 8 Pro új MI-funkciói
  • A Pixel 8 Pro a decemberi Feature Drop frissítéssel Video Boost és Night Sight Video funkciókat is kap. Jelenleg a Pixel 8-ról nem esett szó. 

A Google Asszisztens fejlesztései: 

  • A Pixel 8 sorozatú Google Assistant összefoglalja, felolvassa és lefordítja a weboldalakat az Ön kényelme érdekében. A természetes beszédet is jobban meg tudja érteni, felveszi a szüneteket és a töltelékszavakat, például „hm”, így lehetővé teszi, hogy a saját tempójában beszéljen. Ez a funkció jelenleg csak angol nyelven érhető el az Egyesült Államokban.
  • A Google Asszisztens hangalapú gépelésével zökkenőmentesen gépelhet, szerkeszthet és küldhet üzeneteket több nyelven.
  • Telefonhívási fejlesztések: a Pixel 8 sorozatú Google Asszisztens a Pixel Call Screen funkcióval a korábbinál több spam hívást képes észlelni és kiszűrni.
    Íme, ezek a Google Pixel 8 és 8 Pro új MI-funkciói
  • A Pixel Call Assist funkció egy valósághűbb hangzású asszisztenst is tartalmaz, amely a Google állítása szerint természetesebb kapcsolatba lép a hívókkal.
  • Google Pixel Google Assistant természetes beszéd: van egy továbbfejlesztett Clear Calling funkció, amely csökkenti a hívó fél háttérzaját, így Ön tisztábban hallja őt.
  • Generatív AI háttérképek: a Pixel 8-on a felhasználók számos előre beállított javaslat közül választhatnak új háttérképek létrehozásához. 
  • Kiterjesztett zoom: a Pixel 8 Pro egy jövőbeli frissítésben Zoom Enhance funkciót kap. Ezzel rákattintva ráközelíthet bármilyen fotóra, a generatív mesterséges intelligencia pedig finom részletek előrejelzésével kitölti a képpontok közötti réseket.
  • Felvevő alkalmazás: a Pixel 8 sorozaton található Recorder alkalmazás hamarosan összefoglalja a beszélgetéseket. Ez a funkció a Tensor G3 processzor kihasználásával teljesen offline módban működik. A Google még nem osztott meg időpontot, hogy mikor érkezik ez a funkció.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
Az Apple iPhone 15 Pro lett 2023 legjobb kamerás okostelefonja

Az Apple iPhone 15 Pro lett 2023 legjobb kamerás okostelefonja

2023.12.22
| 9to5 Mac
MKBHD visszatér az éves Smartphone Awards díjátadóval, amelyen különböző kategóriákban választják ki a legjobb okostelefonokat.
Bemutatkozott a Google Pixel 8 és Pixel 8 Pro

Bemutatkozott a Google Pixel 8 és Pixel 8 Pro

2023.10.05
| GSM Arena
A Google két újdonsága Tensor G3 chipsettel és új ultraszéles lencsékkel mutatkozott be.
A OnePlus 12 kijelzője veri a Pixel 8-at is

A OnePlus 12 kijelzője veri a Pixel 8-at is

2023.12.01
| Phone Arena
A Kínában december 5-én megjelenő OnePlus 12-ről szinte mindent tudni lehet.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei