Bennfentesek kiszivárogtatták a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro kijelző részleteit

2023.06.20| Phone Arena

Egy Google-ön belüli forrás információkat szivárogtatott ki az Android Authority számára a hamarosan megjelenő Pixel 8 és Pixel 8 Pro kijelzőkről.

És bár néhány információ megerősíti Ross Young, a Display Supply Chain Consultants (DSCC) nagy pontosságú hírhozójának korábban kiadott specifikációit, van néhány érdekes részlet a 2023-as Pixel készülékekkel kapcsolatban. 

Ahogyan Young korábban elárulta, a Google a Pixel 8 kijelző méretét a Pixel 7-nél használt 6,31 hüvelykes panelről 6,17 hüvelykre csökkenti a következő készülék esetében. Az 1080×2400 FHD+ felbontás változatlan marad, de a frissítési gyakoriság 90Hz-ről 120Hz-re emelkedik. A fényerő HDR tartalommal az 1000 nites csúcsról 1400-ra nő. A pixel per hüvelyk (PPI) száma a kisebb kijelző miatt 417-ről 427-re nő.

Bennfentesek kiszivárogtatták a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro kijelző részleteit

A Pixel 8 Pro képernyője néhány változáson megy keresztül. A készülék búcsút mond az ívelt kijelzőnek és visszatér a lapos kialakításhoz. Ez ellentmondásos terület volt a Google számára, és bár vannak, akik élvezték a Pixel 6 Pro és a Pixel 7 Pro ívelt kijelzőjét, úgy tűnt, hogy többen inkább a görbületek eltűnését preferálták. 

A Pixel 8-hoz hasonlóan a Pixel 8 Pro kijelzője is 6,71 hüvelykről 6,70 hüvelykre változik. Ha van itt meglepetés, az a Pixel 7 Pro QHD+ 1440×3120-as felbontásának csökkenése a Pixel 8 Pro ugyanis 1334×2992-es felbontást kap. Ez 512-ről 490-re csökkenti a PPI-t, bár a legtöbb ember nem fogja észrevenni a változást. A HDR tartalom 1600 nites csúcson tekinthető meg, ami meghaladja az előző modell 1000 nit értékét.

Bennfentesek kiszivárogtatták a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro kijelző részleteit

A Pixel 8 Pro továbbra is 120Hz-es frissítési frekvenciát kínál majd, de a Pixel 6 Pro-tól és a Pixel 7 Pro-tól eltérően a képernyő simábban, másodpercenként 60 és 120 között lesz képes működni. 

Az előző két Pixel Pro modell előre meghatározott frekvenciával rendelkezett (30 Hz, 60 Hz, 120 Hz), és ez azt jelenti, hogy a megjelenő telefon jobban tudja majd illeszteni a frissítési gyakoriságot a képernyőn megjelenő tartalomhoz. Meg kell jegyezni, hogy a Pixel 8 120Hz-es frissítési gyakorisága eltérő lesz, és előre meghatározott 10Hz, 30Hz, 60Hz és 120Hz frekvencián fog működni.

A szivárgásból kiderül, hogy a Google megduplázta a sarok sugarát mindkét telefon kijelzőjén, ami kerekebb és kevésbé szögletes sarkokat eredményez. A forrás azt is megjegyezte, hogy a Pixel 8 Pro képernyőjét, akárcsak a Pixel 6 és Pixel 7 vonalakon, a Google a Samsungtól fogja beszerezni. A Pixel 8 kijelzők a BOE-től vagy a Samsungtól származhatnak, és a forrás nem tudta megmondani, melyik cég lesz a szállító. A Google Pixel 8 sorozatot októberben mutatja be a gyártó.

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei