Hulkká változott pár Galaxy S20 Ultra

2020.04.16| Android Authority

Nagyon rájár a rúd a Samsung fotós csúcsmodelljére, hetente derülnek ki problémák vele kapcsolatban.

Múltkor a kamera autofókuszával és melegedéssel volt gond, de a javítást is javítani kell, most pedig bezöldülő kijelzőkről lehet olvasni. A hiba most is az európai és nemzetközi változatot, az Exynos 990 lapkakészlettel felszerelt modellt érinti, érdekes, hogy kizárólag ezzel vannak problémák, a Snapdragon-ös S20 Ultráról nem olvasni hibáról. A Samsung Community fórumán panaszkodnak egyre többen, majd a SamMobile munkatársai reprodukálni is tudták a problémát, a jelek szerint az áprilisi frissítéstől őrül meg az S20 Ultra.

Hulkká változott pár Galaxy S20 Ultra

A kijelző egyszerűen zölddé válik, ha az Exynos alapú S20 Ultra kijelzője 120 vagy 96Hz esetén 30 százalékos fényerő alá esik. Ez érinti a Samsung Pay, a kamera, a Snapchat, a PUBG Mobile appokat. A zöldülés akkor is fennáll, ha a telefon akkumulátora 5 százalék alá merül és a hőmérséklete meghaladja a 40 fokot, ezen a ponton ugyanis a képernyőfrissítés gyakorisága automatikusan visszaáll a legkisebb, 60Hz-re.

A SamMobile szakértői akkor is tapasztalták a problémát, amikor a telefon 60 százalékos töltöttséget mutatott és a 40 foktól is igen távol állt a hőmérséklete, tehát nem egységesen ugyanarra jön elő a zöld kijelző. Alapvetőn Hulk-szindróma kerül elő alacsony fényerőnél és ha a frissítési gyakoriság 60Hz-re csökken olyan alkalmazásnál, amely nem támogatja a 120Hz-et.

Hulkká változott pár Galaxy S20 Ultra

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A probléma megoldása érdekében a Samsung azt javasolja a felhasználóknak, hogy állítsák vissza telefonjaikat gyári állapotba, illetve előtte ürítsék ki a zöld árnyalatú alkalmazások gyorsítótárát. Úgy tűnik, hogy ez nem oldja meg a problémát.

Szerencsére minden jel arra utal, hogy ez egy szoftverhiba. A Samsung remélhetőleg a következő eszközfrissítés során javíthatja ki. Ez az újabb eset csak növeli a meglévő hiedelmeket, miszerint a Samsung zászlóshajói Exynos verziói gyengébben teljesítenek, mint a Snapdragon társaik.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

2023.09.20
| Android Authority
Az iFixit csökkentette az iPhone 14 javíthatósági értékelését a korábbi 7-ről 4-re az elérhető maximális 10 pontból.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei