Hulkká változott pár Galaxy S20 Ultra

2020.04.16| Android Authority

Nagyon rájár a rúd a Samsung fotós csúcsmodelljére, hetente derülnek ki problémák vele kapcsolatban.

Múltkor a kamera autofókuszával és melegedéssel volt gond, de a javítást is javítani kell, most pedig bezöldülő kijelzőkről lehet olvasni. A hiba most is az európai és nemzetközi változatot, az Exynos 990 lapkakészlettel felszerelt modellt érinti, érdekes, hogy kizárólag ezzel vannak problémák, a Snapdragon-ös S20 Ultráról nem olvasni hibáról. A Samsung Community fórumán panaszkodnak egyre többen, majd a SamMobile munkatársai reprodukálni is tudták a problémát, a jelek szerint az áprilisi frissítéstől őrül meg az S20 Ultra.

Hulkká változott pár Galaxy S20 Ultra

A kijelző egyszerűen zölddé válik, ha az Exynos alapú S20 Ultra kijelzője 120 vagy 96Hz esetén 30 százalékos fényerő alá esik. Ez érinti a Samsung Pay, a kamera, a Snapchat, a PUBG Mobile appokat. A zöldülés akkor is fennáll, ha a telefon akkumulátora 5 százalék alá merül és a hőmérséklete meghaladja a 40 fokot, ezen a ponton ugyanis a képernyőfrissítés gyakorisága automatikusan visszaáll a legkisebb, 60Hz-re.

A SamMobile szakértői akkor is tapasztalták a problémát, amikor a telefon 60 százalékos töltöttséget mutatott és a 40 foktól is igen távol állt a hőmérséklete, tehát nem egységesen ugyanarra jön elő a zöld kijelző. Alapvetőn Hulk-szindróma kerül elő alacsony fényerőnél és ha a frissítési gyakoriság 60Hz-re csökken olyan alkalmazásnál, amely nem támogatja a 120Hz-et.

Hulkká változott pár Galaxy S20 Ultra

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A probléma megoldása érdekében a Samsung azt javasolja a felhasználóknak, hogy állítsák vissza telefonjaikat gyári állapotba, illetve előtte ürítsék ki a zöld árnyalatú alkalmazások gyorsítótárát. Úgy tűnik, hogy ez nem oldja meg a problémát.

Szerencsére minden jel arra utal, hogy ez egy szoftverhiba. A Samsung remélhetőleg a következő eszközfrissítés során javíthatja ki. Ez az újabb eset csak növeli a meglévő hiedelmeket, miszerint a Samsung zászlóshajói Exynos verziói gyengébben teljesítenek, mint a Snapdragon társaik.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokMi az a Samsung Good Lock és mire jó? Mutatjuk!

Mi az a Samsung Good Lock és mire jó? Mutatjuk!

2022.12.17
| SamMobile
Íme a Samsung Good Lock modulok, amelyekről úgy gondoljuk, érdemes kipróbálni!
Ez a One UI 5.0 egyik legjobb és leginkább alulértékelt funkciója

Ez a One UI 5.0 egyik legjobb és leginkább alulértékelt funkciója

2022.12.08
| SamMobile
A Samsung új One UI 5.0 nagyszerű. A vállalat időt szakított arra, hogy optimalizálja a teljesítményt és javítsa a felhasználói élményt apró, de jelentős változtatásokkal és kiegészítésekkel.
Mától 50 százalékos kedvezéménnyel vásárolható meg!

Mától 50 százalékos kedvezéménnyel vásárolható meg!

2023.01.09
| AliExpress
Blackview BV9200: 6,6 hüvelykes, 120Hz-es kijelző, 5000mAh-es akkumulátor, 14GB Ram - csapj le rá most!
Megújul külsőleg a Galaxy S23 és S23 Plus

Megújul külsőleg a Galaxy S23 és S23 Plus

2022.12.19
| Android Authority
A Galaxy S23 és a Galaxy S23 Plus modellek dummy-jairól jelentek meg képek az interneten. A fotók néhány tervezési változást mutatnak be az S23 és az S22 között. A Galaxy S23 Ultra dummy-járól nincs információnk.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Az MMS lassan megszűnőben, de az SMS még él. Ön melyik applikációt használja leginkább üzenetküldésre?


Instagram
Messenger
Signal
Skype
SMS
Snapchat
Telegram
Viber
Whatsapp
EgyébKorábbi szavazások eredményei