Autofókusz és melegedési gond a Galaxy S20 Ultránál

2020.04.14| Android Authority

Egyre több felhasználó számol be az autofókusz és hűtési problémáiról az Exynos lapkakészletű S20 Ultrával kapcsolatban.

Úgy tűnik, hogy a Samsungnak nehéz dolga van, hogy minden fennálló hibát kijavítson a jelenlegi legdurvább okostelefonján. A Samsung közösség fórumainak több felhasználója panaszkodott az Exynos-alapokon működő Samsung Galaxy S20 Ultra miatt autofókusz és fűtési problémákkal.

Egyes fórumtagok szerint a telefon másodpercek alatt felmelegszik a kamera alkalmazás használata közben. Néhányan a szintén csalódást okozó akkumulátor-élettartamot említik, amely körülbelül 3,5–4 óra képernyő-időt jelent – ennél a híresen rosszul teljesítő Galaxy S8 is többet tudott valamivel. Számos felhasználó azt is megjegyzi, hogy 4G-es verziókat használnak, így esélyes, hogy a túlmelegedés nem az 5G-nek tudható be.

Ezenkívül egy Twitter-felhasználó nemrégiben bemutatta, hogy az Exynos Galaxy S20 Ultra továbbra is problémás az automatikus fókuszálás során. A @pegasaie által közzétett videó azt mutatja, hogy a Galaxy S20 Ultra küzd, hogy egy objektumra összpontosítson, közvetlenül a kamera lencséje előtt. Folyamatosan fókuszál és fókuszál, de nem sikerül elérni a fókuszzárat. Nézd meg a felhasználó által elküldött videót az alább beágyazott tweetben!

A Samsung korábban tapasztalt már kritikát az Exynos-alapú Galaxy telefonok és a Snapdragon által támogatott változatok közötti teljesítménybeli különbség miatt. Valójában néhány felhasználó még online petíciót is indított, hogy kifejezze csalódását és kérje az Exynos processzorok fejlesztésének megszüntetését. A társaság azonban fenntartja, hogy telefonjai – mind a Snapdragon, mind az Exynos verziók –ugyanazon „szigorú és szigorú, valós tesztelési” protokollokon mennek keresztül.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Samsung néhány hete frissítést adott ki, javítva az egyes készülékek automatikus fókuszálási problémáját. Sajnos az új frissítés tesztelésekor azt tapasztaltuk, hogy a fókusz még mindig kissé lassú, és az új szoftver túlélesíti a képeket.

Noha a Samsung nem foglalkozott ezekkel a friss problémákkal, gyorsan cselekednie kell és javítania kell azokat a fogyasztói bizalom helyreállítása érdekében, ugyanis nem várható el, hogy 1400 dollárt kérjen egy ultraprémium telefonért, amely nem tudja biztosítani az alapokat sem a felhasználói számára. Remélhetőleg egy szoftverfrissítés képes lesz ezeknek a problémáknak legalább egy részét megoldani.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei