Autofókusz és melegedési gond a Galaxy S20 Ultránál

2020.04.14| Android Authority

Egyre több felhasználó számol be az autofókusz és hűtési problémáiról az Exynos lapkakészletű S20 Ultrával kapcsolatban.

Úgy tűnik, hogy a Samsungnak nehéz dolga van, hogy minden fennálló hibát kijavítson a jelenlegi legdurvább okostelefonján. A Samsung közösség fórumainak több felhasználója panaszkodott az Exynos-alapokon működő Samsung Galaxy S20 Ultra miatt autofókusz és fűtési problémákkal.

Egyes fórumtagok szerint a telefon másodpercek alatt felmelegszik a kamera alkalmazás használata közben. Néhányan a szintén csalódást okozó akkumulátor-élettartamot említik, amely körülbelül 3,5–4 óra képernyő-időt jelent – ennél a híresen rosszul teljesítő Galaxy S8 is többet tudott valamivel. Számos felhasználó azt is megjegyzi, hogy 4G-es verziókat használnak, így esélyes, hogy a túlmelegedés nem az 5G-nek tudható be.

Ezenkívül egy Twitter-felhasználó nemrégiben bemutatta, hogy az Exynos Galaxy S20 Ultra továbbra is problémás az automatikus fókuszálás során. A @pegasaie által közzétett videó azt mutatja, hogy a Galaxy S20 Ultra küzd, hogy egy objektumra összpontosítson, közvetlenül a kamera lencséje előtt. Folyamatosan fókuszál és fókuszál, de nem sikerül elérni a fókuszzárat. Nézd meg a felhasználó által elküldött videót az alább beágyazott tweetben!

A Samsung korábban tapasztalt már kritikát az Exynos-alapú Galaxy telefonok és a Snapdragon által támogatott változatok közötti teljesítménybeli különbség miatt. Valójában néhány felhasználó még online petíciót is indított, hogy kifejezze csalódását és kérje az Exynos processzorok fejlesztésének megszüntetését. A társaság azonban fenntartja, hogy telefonjai – mind a Snapdragon, mind az Exynos verziók –ugyanazon „szigorú és szigorú, valós tesztelési” protokollokon mennek keresztül.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Samsung néhány hete frissítést adott ki, javítva az egyes készülékek automatikus fókuszálási problémáját. Sajnos az új frissítés tesztelésekor azt tapasztaltuk, hogy a fókusz még mindig kissé lassú, és az új szoftver túlélesíti a képeket.

Noha a Samsung nem foglalkozott ezekkel a friss problémákkal, gyorsan cselekednie kell és javítania kell azokat a fogyasztói bizalom helyreállítása érdekében, ugyanis nem várható el, hogy 1400 dollárt kérjen egy ultraprémium telefonért, amely nem tudja biztosítani az alapokat sem a felhasználói számára. Remélhetőleg egy szoftverfrissítés képes lesz ezeknek a problémáknak legalább egy részét megoldani.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokTényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

2023.11.18
| OnePlus
A OnePlus sem maradt ki a Black Friday akciókból, több telefonját és számos kiegészítőt akciózik éppen.
Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

2023.11.30
| 9to5 Mac
Jön az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max. Annak ellenére, hogy még mindig hónapok választják el a hivatalos bejelentéstől, a pletykák már elkezdtek képet alkotni arról, hogy mire számíthatunk.
Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.
A Xiaomi 14 sorozat igazi csúcs lett

A Xiaomi 14 sorozat igazi csúcs lett

2023.10.31
| Phone Arena
Múlt hét végén bemutatkozott a Xiaomi 14 sorozata Kínában, 3000 nites kijelzőkkel és változtatható rekesznyílású kamerákkal büszkélkedhet.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Rohamosan terjed a mobilos fizetés? Ön már az okoseszközével fizet?


Nem
Igen Apple Pay-jel
Igen Google Pay-jel
Igen banki alkalmazássalKorábbi szavazások eredményei