Autofókusz és melegedési gond a Galaxy S20 Ultránál

2020.04.14| Android Authority

Egyre több felhasználó számol be az autofókusz és hűtési problémáiról az Exynos lapkakészletű S20 Ultrával kapcsolatban.

Úgy tűnik, hogy a Samsungnak nehéz dolga van, hogy minden fennálló hibát kijavítson a jelenlegi legdurvább okostelefonján. A Samsung közösség fórumainak több felhasználója panaszkodott az Exynos-alapokon működő Samsung Galaxy S20 Ultra miatt autofókusz és fűtési problémákkal.

Egyes fórumtagok szerint a telefon másodpercek alatt felmelegszik a kamera alkalmazás használata közben. Néhányan a szintén csalódást okozó akkumulátor-élettartamot említik, amely körülbelül 3,5–4 óra képernyő-időt jelent – ennél a híresen rosszul teljesítő Galaxy S8 is többet tudott valamivel. Számos felhasználó azt is megjegyzi, hogy 4G-es verziókat használnak, így esélyes, hogy a túlmelegedés nem az 5G-nek tudható be.

Ezenkívül egy Twitter-felhasználó nemrégiben bemutatta, hogy az Exynos Galaxy S20 Ultra továbbra is problémás az automatikus fókuszálás során. A @pegasaie által közzétett videó azt mutatja, hogy a Galaxy S20 Ultra küzd, hogy egy objektumra összpontosítson, közvetlenül a kamera lencséje előtt. Folyamatosan fókuszál és fókuszál, de nem sikerül elérni a fókuszzárat. Nézd meg a felhasználó által elküldött videót az alább beágyazott tweetben!

A Samsung korábban tapasztalt már kritikát az Exynos-alapú Galaxy telefonok és a Snapdragon által támogatott változatok közötti teljesítménybeli különbség miatt. Valójában néhány felhasználó még online petíciót is indított, hogy kifejezze csalódását és kérje az Exynos processzorok fejlesztésének megszüntetését. A társaság azonban fenntartja, hogy telefonjai – mind a Snapdragon, mind az Exynos verziók –ugyanazon „szigorú és szigorú, valós tesztelési” protokollokon mennek keresztül.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Samsung néhány hete frissítést adott ki, javítva az egyes készülékek automatikus fókuszálási problémáját. Sajnos az új frissítés tesztelésekor azt tapasztaltuk, hogy a fókusz még mindig kissé lassú, és az új szoftver túlélesíti a képeket.

Noha a Samsung nem foglalkozott ezekkel a friss problémákkal, gyorsan cselekednie kell és javítania kell azokat a fogyasztói bizalom helyreállítása érdekében, ugyanis nem várható el, hogy 1400 dollárt kérjen egy ultraprémium telefonért, amely nem tudja biztosítani az alapokat sem a felhasználói számára. Remélhetőleg egy szoftverfrissítés képes lesz ezeknek a problémáknak legalább egy részét megoldani.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokKihalhat az Android a Z generáció miatt?

Kihalhat az Android a Z generáció miatt?

2023.02.22
| Android Authority
Egy friss jelentés azt állítja, hogy a Z generációs Android alkalmazása riasztó ütemben csökken.
Döbbenetes lett a Samsung új funkciója

Döbbenetes lett a Samsung új funkciója

2023.02.11
| Sammy Fans
Letaglózó eredménnyel jártak az első tesztek, ami a Samsung Galaxy S23 szérián debütált Light módot illeti.
Ilyen olcsó még sose volt a 200 megapixeles csúcsmobil

Ilyen olcsó még sose volt a 200 megapixeles csúcsmobil

2023.02.07
| (x)
Októberben mutatkozott be hivatalosan a neves gyártó legerősebb készüléke 200 megapixeles kamerával és 120W-os Hyper Charge gyorstöltéssel.
Most éri meg igazán OnePlust venni!

Most éri meg igazán OnePlust venni!

2023.02.10
| Telefonguru
Ahogy bemutatták a nemzetközi piacon is a OnePlus 11-et, úgy esett az ára az előző modelleknek. És ez jó.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei