Kinyírja a frissítés a Nexus 5 kameráját

2015.04.14| Phone Arena

Alig indult útjára az Android Lollipop update és tette levélnehezékké a Nexus 7 tableteket, már a Nexus 5 modellekkel kapcsolatban is gond akadt, a kamera használhatatlan lesz.

Alig indult útjára az Android Lollipop update és tette levélnehezékké a Nexus 7 tableteket, már a Nexus 5 modellekkel kapcsolatban is gond akadt, a kamera használhatatlan lesz. Már a Google is tud a bugról, az 5.1 telepítése után ugyanis nem lehet megnyitni a kamerát, ha külső alkalmazásból, Twitterből, Intagramból szeretnénk megnyitni és sokszor még a gyári kamera appal sem. A hiba szerencsére átmenetileg orvosolható a telefon újraindításával. A fejlesztők már dolgoznak a hibajavításon. Addig is azt tanácsoljuk, a javított változat megérkezéséig ne telepítse senki az új rendszert Nexus 5 okostelefonjára.

Kinyírja a frissítés a Nexus 5 kameráját

Ami a Google Nexus 7 hibáját illeti – az első és második generációsokat egyaránt –, a bug nem más mint az Android 5.0 Lollipop telepítése utáni hirtelen halál. A felhasználók Twitteren jelezték a gondot a Google és az Asus felé, ám azok nem reagáltak rá, így ha a dühből lehetne elektromos áramot generálni, nagy valószínűséggel egy nagyváros komplett ellátását biztosították volna a userek napokig, akik a #Nexus7bricked hashtaggel látták el írnivalójukat. A telepítés után a tablet egyszerűen nem bootol be és csak a Google logot mutatja. Érdemes megvárni az Android 5.1 Lollipopot, ha valaki frissítené a Nexus 7 tabletjét.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei