Komoly hiba a Lollipopban

2015.01.06| GSM Arena

Anno az Apple elsõ iOS 8.0.1 frissítése vadiúj iPhone 6 és iPhone 6 Plus mobilok ezreit vágta haza és úgy tûnik, a Google Android 5.0.1 Lollipop update sem kivétel ez alól, sok felhasználónak komoly fejtörést okozva.

Anno az Apple elsõ iOS 8.0.1 frissítése vadiúj iPhone 6 és iPhone 6 Plus mobilok ezreit vágta haza és úgy tûnik, a Google Android 5.0.1 Lollipop update sem kivétel ez alól, sok felhasználónak komoly fejtörést okozva. Azonban szerencsére az a bug nem teszi tönkre a telefonokat, „csak” egy memória hibáról van szó. Sajnos ez azzal járhat, hogy a RAM elfogy, így egy idõ után minden alkalmazás kevés memória hibával leáll, egészen addig, amíg a telefont újra nem indítják. Jelenleg ez a bug ismert a Nexus 6, a Nexus 7, a Nexus 4 okostelefonoknál és a Nexus 7 tabletnél is.

Komoly hiba a Lollipopban

A legtöbbet az Android rendszer „eszi” meg, amely átlagban maximum 500 megabájtot igényel, ám a bug miatt akár 1.2 gigabájt RAM-ot is elfogyaszthat, így akadályozva meg minden más mûködést a telefonon. A Google support fórumán már több mint kétezren jelezték a hibát, a Redditen pedig mintegy ezerötszázan.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei