Huawei Nova 5T: 5 kamerával érkezett hazánkba

2019.11.08| Huawei

A fotózást számos AI-megoldás, a játékélményt a GPU Turbo 3.0 támogatja.

A szenvedélyes fotósokat és közösségi média használókat, valamint a gamereket célozza a Huawei legújabb okostelefonja, a Nova 5T. A készülék négy hátlapi kamerája támogatja a nagy felbontású-, az ultraszéles látószögű-, a makro- és a mélységi fényképezést is, a 32 MP-es előlapi lencséje pedig éles és részletes szelfik készítését teszi lehetővé. A GPU Turbo 3.0 grafikai feldolgozási technológia teljes kijelzős játékélményt biztosít a felhasználóknak. A Nova 5T november elejétől kapható a szolgáltatóknál és a Huawei magyarországi kiskereskedelmi partnereinél.

Huawei Nova 5T: 5 kamerával érkezett hazánkba

A csúcskészülékek tulajdonságaival felvértezett Nova 5T a lehető legjobb eszközöket biztosítja a szenvedélyes közösségi média felhasználók számára, akik prémium mobilfotózási- és videókészítési szolgáltatásokat, valamint a háttérben húzódó mesterséges intelligencia támogatását is élvezhetik. A készülék négy hátlapi kameráját egy 48 MP-es HD főkamera, egy 16 MP-es széles látószögű kamera, egy 2 MP-es makrolencse, valamint egy 2 MP-es bokeh érzékelő alkotja.

A kamerarendszer támogatja a nagy felbontású-, az ultraszéles látószögű-, a makro- és a mélységi fényképezést is, így részletgazdag és tiszta képek készíthetők minden esetben, legyen szó tájképekről vagy közeli felvételekről. A készülék előlapján egy 32 MP-es szelfie kamera kapott helyet.

A fényképezést számos mesterséges intelligencia funkció segíti, az AI képstabilizáció, valamint az automatikus expozíció- és fókuszzár kombinálásával éles és részletes képek készíthetők. Az AI HDR+ algoritmusával az okostelefon tulajdonosok elképesztő portrékat készíthetnek, akár sötétben is. A Nova 5T felhasználói a nagy teljesítményű videószerkesztő funkciók előnyeit is élvezhetik.

Huawei Nova 5T: 5 kamerával érkezett hazánkba

 Huawei tovább feszegette a mobilkészülékek kialakításának határait a Nova 5T fejlesztése során. A kifinomult kivitelezés egyedülálló kinézetet kölcsönöz a készüléknek kiemelve a világítási kontrasztokat, így a síkfelületen többrétegű 3D-hatást hoz létre. A Nova 5T-t 6,26 hüvelykes Punch FullView kijelzővel szerelte fel a gyártó, a készülék pedig mindössze 174 gramm súlyú és 7,87 mm vastag.

A Nova 5T Kirin 980 AI processzorral és 6GB RAM-mal érkezik. Az EMUI 9.1 operációs rendszerrel kiegészülve az alkotóelemek kombinációja késleltetésmentes élményt kínál, mely a csúcskategóriás készülékekkel vetekszik. A készülék szupergyors töltését a 22.5 W-os SuperCharge technológia biztosítja, míg a GPU Turbo 3.0 – hardver-szoftver integrált grafikai feldolgozási technológia - teljes kijelzős játékélményt nyújt és csökkenti a késleltetést.

Huawei Nova 5T: 5 kamerával érkezett hazánkba

A Nova 5T-t az EMUI 9.1 hajtja, amely jelentős teljesítményi és rendszersebességi javításokon esett át. Emellett a Huawei saját EROFS rendszere is 20%-kal növeli az olvasási sebességet, továbbá a ROM méretek csökkentésével segít a tárhelymegtakarításban is. A készülék biztonságosságát növeli, hogy képes a fájlokat csak olvashatóvá is konvertálni. A készülék óceánkék, fekete és limitált kiadású lila színekben, november első hetétől kezdve kapható a szolgáltatóknál és a Huawei magyarországi kiskereskedelmi partnereinél 159.900 forintos ajánlott bruttó fogyasztói áron.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei