Honnan tudhatod, hogy eredeti vagy klón telefont vettél?

2015.04.22| Phone Arena

Sajnos sok esetben nem lehetünk biztosak egy-egy telefon eredetében és a mai napig sokakat vágnak át és eredeti helyett adnak el klón okostelefont.

Sajnos sok esetben nem lehetünk biztosak egy-egy telefon eredetében és a mai napig sokakat vágnak át és eredeti helyett adnak el klón okostelefont. Felmerül a kérdés, vajon hogyan szűrhetjük ki ezeket az olyan alapvető dolgok után mint a készülék doboza, papírjai, gyanúsan/irreálisan alacsony ár, stb. Az egyik ilyen feltűnő jelenség, a klónok esetén a LED vaku, amely sárgább és máshogy néz ki az eredetinél. A másik ismert jelenség a készülék vastagsága, valamint a néhány rajta lévő elem (hangszóró rács, jack) más helyen található az eredeti modellekhez képest.

Ordító különbség szokott lenni a kijelző minősége és felbontása, főleg ha egyébként egy rendkívül drága, csúcsmobilt keresünk és nem jobb a közepes mobilunknál látványosan a megjelenítő, legyen szó ténylegesen a felbontásról vagy akárcsak a színekről. A telefonoknál ugyanis az egyik legdrágább alkatrész a jó minőségű kijelző, ezen tudnak a hamisítók sokat spórolni. De mi a helyzet akkor, ha valóban egy elsőosztályú másolattal van dolgunk? Nos soha ne higgyünk senkinek, telepítsük rögtön az AnTuTu Officer alkalmazást, amely pillanatokon belül megmondja, eredeti vagy hamisítvány van a kezünkben.

Honnan tudhatod, hogy eredeti vagy klón telefont vettél?

Honnan tudhatod, hogy eredeti vagy klón telefont vettél?További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei