Hermès AirTag kulcstartót készített egy olvasó

2021.07.13| 9to5Mac

Egy olvasó elkészítette ezt a hamis AirTag Hermès kulcstartót és akár te is megteheted.

Az Apple-nél továbbra sem elérhető az egyébként horror árú, 349 dolláros Hermès bőr kulcstartó. Egy 9to5Mac olvasó elkészítette a saját másolatát, megosztotta a sablont és az összes részletet, amelyre szükség lehet egy saját készítéséhez.

Ez csak egy kis móka. Ron Farber-Newman nem próbált senkit becsapni az eredménnyel, csak próbára tette magát. Igazán lenyűgöző, hogy ez valójában Farber-Newman első bőrprojektje volt!

Hermès AirTag kulcstartót készített egy olvasó

Elsődleges hobbim a lézervágás. Szerettem volna találni egy bőrmegmunkáló projektet, ahol a lézervágómmal pontos bőr alkatrészeket vághatok. Amikor az Apple kiadta az AirTaget, majd a Hermès hozzá a 449 dolláros, bőrből készült AirTag kulcstartóját, nem győztem lelkesedni, és tudtam, hogy egy sablon kifejlesztésével inspirálni akarom magam, hogy az ár töredékéért kipróbálhassam.

A projekt a tervezéstől a végső összeszerelésig talán 8-10 órát vett igénybe. Az AirTag tok anyagköltsége alig 5-10 dollár. Összességében, a jövőbeni projektekben felhasználható eszközökkel és kellékekkel körülbelül 100 dollárt költöttem.

A varrás lyukasztását kézzel végezte, de a lézervágóval egy vezetőt készített.

Szerettem volna egy referenciát magamnak, hogy hova kell ütni, ezért készítettem egy pontozott vonalat réstávolsággal, hogy megfeleljen az általam megrendelt bőrhöz való eszköz 3 mm vastagságának. Nagyon könnyedén véstem ezeket a pontokat, mielőtt kivágtam volna az alkatrészeket.

Hermès AirTag kulcstartót készített egy olvasó

Ami az elsődleges vágási beállításokat illeti, a 80W-os lézeremen másodpercenként 15 millimétert állítottam be 10% -os teljesítménnyel, 2 lépésben. Ezekkel a bállításokkal lehetett szépen vágni a bőr anélkül, hogy túlságosan megégett volna az anyag.

Egy dolgot észrevettem a valódi Hermès AirTag tokkal kapcsolatban az Apple webhelyén található termékképekről: úgy tűnt, hogy szép, lekerekített éllel rendelkezik, ezért ezt az én tokomon is szerettem volna megtenni. Bőr letörő eszközzel vettem le az összes darabom kemény sarkát.

Az összes részletet, beleértve a sablonra mutató linket is, megtalálod a Farbulous Creations weboldalán. 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei