Jön a szegények iPhone X-e

2018.01.10| 9to5Mac

Hamarosan bejelentik a második Apple iPhone X androidos változatát, legalábbis Kínában.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Érdekes, hogy egy-egy jobban felkapott telefont sokszor már azelőtt másolnak, hogy egyáltalán megjelent volna. Nem ez a helyzet az iPhone X-szel, ám jól mutatja a távol-keletiek érdeklődését is, hogy rövid időn belül a második klón érkezik belőle, az első a Leagoo S9 volt. Jelenleg Kínában sem a Leagoo, sem pedig az Oukitel nem jelentős márkanév, középosztálybeli, ám erősen feltörekvő gyártók ennek megfelelő végtermékkel tudás és ár tekintetében egyaránt.

Az elkövető ezúttal az Oukitel, akik számos jó telefont dobtak már piacra és a kínai mobilokat kedvelők között egyáltalán nem ismeretlen a név. Tavaly nyáron jelentették meg az OukiTel K10000 nevű modellt, amely különlegessége a nevéből is egyértelmű, 10.000 mAh-s akkumulátor. Az újdonság, az Oukitel U18 viszont más, a dizájn teljesen egyértelmű, szinte teljesen tökéletesen lemásolták az iPhone X-et, első ránézésre valóban összekeverhetők. iPhone X kijelző jellemzi, viszont 21:9 képarányt kapott, ezzel együtt pedig vékonyabb lett az eredetinél és komfortosabb kézben tartani.

Jön a szegények iPhone X-e

Az illúzió viszont nem győz meg jobban szemügyre véve, a lekerekített sarkok négyszögletesek, a kijelző pedig nem terjed ki a telefon aljára. A klón nagy valószínűség szerint méretes sikert arat majd Kínában, ahol több tízmillióan nem engedhetnek meg maguknak egy iPhone X árú okostelefont, viszont szeretnének ilyennel mutatkozni, ezért is megy annyira a másolat-piac. Az Oukitel U18 tudása teljesen átlagos, 4 gigabájt RAM, 64 gigabájt tárhely, 5.85 colos megjelenítő és 1512×720 pixel felbontás jellemzi. Az Oukitel elárulta, a gyártást már január végén megkezdik.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei