Jön a szegények iPhone X-e

2018.01.10| 9to5Mac

Hamarosan bejelentik a második Apple iPhone X androidos változatát, legalábbis Kínában.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Érdekes, hogy egy-egy jobban felkapott telefont sokszor már azelőtt másolnak, hogy egyáltalán megjelent volna. Nem ez a helyzet az iPhone X-szel, ám jól mutatja a távol-keletiek érdeklődését is, hogy rövid időn belül a második klón érkezik belőle, az első a Leagoo S9 volt. Jelenleg Kínában sem a Leagoo, sem pedig az Oukitel nem jelentős márkanév, középosztálybeli, ám erősen feltörekvő gyártók ennek megfelelő végtermékkel tudás és ár tekintetében egyaránt.

Az elkövető ezúttal az Oukitel, akik számos jó telefont dobtak már piacra és a kínai mobilokat kedvelők között egyáltalán nem ismeretlen a név. Tavaly nyáron jelentették meg az OukiTel K10000 nevű modellt, amely különlegessége a nevéből is egyértelmű, 10.000 mAh-s akkumulátor. Az újdonság, az Oukitel U18 viszont más, a dizájn teljesen egyértelmű, szinte teljesen tökéletesen lemásolták az iPhone X-et, első ránézésre valóban összekeverhetők. iPhone X kijelző jellemzi, viszont 21:9 képarányt kapott, ezzel együtt pedig vékonyabb lett az eredetinél és komfortosabb kézben tartani.

Jön a szegények iPhone X-e

Az illúzió viszont nem győz meg jobban szemügyre véve, a lekerekített sarkok négyszögletesek, a kijelző pedig nem terjed ki a telefon aljára. A klón nagy valószínűség szerint méretes sikert arat majd Kínában, ahol több tízmillióan nem engedhetnek meg maguknak egy iPhone X árú okostelefont, viszont szeretnének ilyennel mutatkozni, ezért is megy annyira a másolat-piac. Az Oukitel U18 tudása teljesen átlagos, 4 gigabájt RAM, 64 gigabájt tárhely, 5.85 colos megjelenítő és 1512×720 pixel felbontás jellemzi. Az Oukitel elárulta, a gyártást már január végén megkezdik.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei