A legújabb Apple Watch klónt az Oppo hozza

2020.01.31| 9to5Mac
Címkék:

Oppo

,

okosóra

,

Watch

,

klón

,

másolat


Az Oppo még decemberben harangozta be egy okosóra érkezését, a jelek szerint az Apple-t vették mintának. Talán túlságosan is.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

0A BGR szúrta ki Ice Universe Twitter fiókjában a posztot az Oppo első okosórájának render képéről. Nem, a szemeid nem viccelnek meg, ez tényleg nem az Apple Watch, csak úgy néz ki. Ami rögtön szembetűnik, az a hajlított szélű kijelző, ennek pedig nem sok keresnivalója van alapvetően egy kézen hordott kiegészítőn a sérülésveszély miatt, a másik pedig a jobb oldalon található két gomb az Apple Watch egy gombjához képest. Ezeket leszámítva egy az egyben Watch koppintás a teljes dizájn, az óralap és ez az egyik legtökéletesebb replika, amit mostanában láttunk.

Ez a lépés mindenesetre meglepő attól a cégtől, amely évek óta azon dolgozott, hogy termékeik több legyenek egyszerű Apple koppintásnál. Ott volt a keretmentes telefon, a csúsztatható kamera modullal ellátott prototípus vagy éppen a kijelző alatti kamerás opció. És akkor jött az AirPods másolat füles, majd most ez.

Az Apple Watchot már megjelenése előtt is „másolták”, később pedig megnőtt a kópiák száma. Ott a Slide, az Amazfit, a Huami órája, a Xiaomi például októberben prezentált egy Watch dizájnt kapott hordozható kütyüt.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei