Hamarosan érkezik a Huawei Watch 3

2021.04.08| GSM Arena

A Huawei Watch 2 2017-ben jelent meg a Google Wear OS-szel, a hangsúly azóta a Watch GT sorozaton volt.

A gyártó nem végül úgy tűnik, mégsem temette el végleg a korábbi szériát. A Weibo egyik hírhozója szerint a Huawei Watch 3 legkorábban májusban érkezik, természetesen nem a Google szoftverével, azonban érdekes, hogy nem ugyanazt a LiteOS-t fogja használni, mint amit a GT óráin láthattunk, ehelyett teljesen új kezelőfelülettel fogja futtatni a HarmonyOS-t.

Emellett több harmadik féltől származó alkalmazást is támogat majd, ami jelenleg hiányzik a GT sorozatból. Ez a modell a fejlett AI funkciókra összpontosít és rövidebb lesz az üzemideje a rendszer kevésbé zárt megoldása – ebből kifolyólag gyengébb optimalizációja – miatt.

Hamarosan érkezik a Huawei Watch 3

A Huawei Watch 3-nak is lesz eSIM-je, akárcsak a Watch 2 Pro-nak (a Huawei Watch 2 nano-SIM hellyel rendelkezett). Ez fogja nagyban megkülönböztetni a GT-sorozattól, amelyből hiányzik a mobil adatkapcsolat. Ezenkívül a Watch 3-ban megtalálható lesz a WeChat támogatás, amely segítségével szöveggel vagy hanggal is lehet üzenetet küldeni.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Huawei P50 sorozat bejelentésénak dátuma nagy eséllyel júniusra csúszott, ám ez az időpont akár az új okosóra bemutatásának helyszínéül is szolgálhat. Az órához hasonlóan a P50-sorozat is a HarmonyOS-sel kerül forgalomba.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei