Meglepetés: itt a Huawei Watch 4 sorozat

2023.05.10| Huawei Central

A Huawei Watch 4 sorozat 1,5 hüvelykes LTPO zafír képernyővel, titánium tokkal, bolygó témákkal és még sok mással mutatkozott be.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Huawei ma meglepte a globális vásárlókat és egy vadonatúj okosórát, a Huawei Watch 4 sorozatot dobta piacra. Több új technológiával érkezik, beleértve az erős képernyőt és a szemet gyönyörködtető prémium dizájnt.

Ez az első mainstream okosóra-család a globális piacon, amely a 2021-es Huawei Watch 3 sorozat után indul. A Huawei Watch 4 szériával a cég készen áll arra, hogy ezt a két hosszú évnyi várakozást sok izgalommal töltse ki.

Meglepetés: itt a Huawei Watch 4 sorozat

A Huawei Watch 4 sorozat egyedi, gömb alakú zafírüveg képernyővel rendelkezik, amely stílusosan mutat a repülőgép-űrhajózási minőségű titánium tokkal. A tok TC4 titánötvözetből készült, amely 3-szor erősebb és 2-szer keményebb, mint a hagyományos titán.

A mindig bekapcsolt kijelző fényes nappal is látható lesz az új témákkal és widgetekkel együtt, hogy színes legyen a kijelző. Az információk szerint az új bolygós watchface-ek a korona elforgatása és az idő alapján állíthatók be.

Meglepetés: itt a Huawei Watch 4 sorozat

A Huawei Watch 4 sorozat nagyméretű, 48 mm-es változatban érkezik. A Pro modell hatalmas, 1,5 hüvelykes LTPO AMOLED hajlékony kijelzővel rendelkezik. Ez 5,3%-kal magasabb képernyő-test arányt és 16,5%-kal keskenyebb keretet jelent, mint elődje esetében.

Az óriási méret ellenére a Huawei némileg csökkentette a súlyt és a vastagságot. Ezáltal az óra könnyen és kényelmetlenség nélkül viselhető.

Meglepetés: itt a Huawei Watch 4 sorozat

A Huawei Watch 4 sorozat több mint 100+ edzésmóddal rendelkezik. Vannak aktivitási módok, köztük búvártartomány mód, freediver és TrueSport tudományos alapú fitnesztechnológia. Az okosóra fel van szerelve útvonal-visszajelzéssel és AI futóedzővel. A Huawei vadonatúj aktivitásgyűrűket vezetett be, ami meglehetősen érdekes.

Meglepetés: itt a Huawei Watch 4 sorozat

A Huawei a Watch 4 sorozatot légzésellenőrző technológiával látta el, hogy átfogó értékelést nyújtson a fiziológiai mutatók alapján. A másik oldalon az EKG-elemzés és az egészségügyi pillantás trendjei folyamatosan tájékoztatnak a legfrissebb egészségügyi életjelekről. Ezeken kívül az óra egyéb egészségkövető funkciókkal is ellát, többek között:

  • Szívritmus
  • SpO2 Vér oxigénszint
  • Stresszmérés
  • Bőrhőmérséklet mérése
  • Arteriális merevség (ütőerek falának rugalmatlansága)

A Huawei Watch 4 sorozat nagy akkumulátorral rendelkezik, amely a Pro változatban akár 4,5 napig is használható egy töltéssel tipikus használat mellett. A Watch 4 három napig bírja tipikus használat mellett. Van azonban egy ultra hosszú üzemidő üzemmód, amely akár 21 napig is bírhatja az akkumulátor (Pro verzió). Eközben a Watch 4 akár 14 napig is kihúzza egy tötléssel. 

Az okosórák eSIM-támogatással rendelkeznek, amely független LTE 4G kommunikációs képességeket biztosít a navigációs támogatással együtt. Az óra vadonatúj esésérzékelő funkciót hoz, amely egy érintéssel SOS-t küld. 

Meglepetés: itt a Huawei Watch 4 sorozat

A Huawei Watch 4 Pro ára 699 euróról indul a titán szíjjal és 549 euróról a barna bőrszíjjal. Eközben a Huawei Watch 4 standard változata 449 eurós áron kapható fekete fluorelasztomer szíjjal. 

Az óra előértékesítése június 8-án lesz, a nyílt értékesítés pedig 2023. június 22-én kezdődik a globális piacon.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

2021.01.26
| SamMobile
A Samsung Galaxy Watch 4, illetve Watch Active 3 okosóra egy, a diabéteszesek számára rendkívül fontos szenzort kaphat.
Elsőként a Huawei hoz vércukor-monitorozást okosórában!

Elsőként a Huawei hoz vércukor-monitorozást okosórában!

2023.05.17
| Huawei Central
A gyártó megerősítette a Huawei Watch 4 sorozat vércukor (hiperglikémia) funkcióját.
LTE funkcióval érkezik az új Samsung Galaxy Watch okosóra

LTE funkcióval érkezik az új Samsung Galaxy Watch okosóra

2018.08.10
Az új Samsung okosóra továbbfejlesztett alvásfigyelő funkcióval és LTE támogatással is rendelkezik.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtam



Korábbi szavazások eredményei