Elsőként a Huawei hoz vércukor-monitorozást okosórában!

2023.05.17| Huawei Central

A gyártó megerősítette a Huawei Watch 4 sorozat vércukor (hiperglikémia) funkcióját.

A Huawei hivatalosan is megerősítette a Hyperglycemia, avagy a magas vércukorszint értékelő funkciót a hamarosan megjelenő Huawei Watch 4 sorozathoz. Ez egy jelentős áttörés, mivel az új okos viselhető termékcsalád május 18-án mutatkozik be Kínában.

A legújabb bejelentés közvetlenül a Huawei Consumer Business Group vezérigazgatójától, Yu Chengdongtól származik. Megerősítette, hogy a Huawei Watch 4 sorozatot magas vércukorszint kockázatot felmérő technológiával szerelik fel. Ez a legújabb fejlesztés és a Huawei, mint az okosóra-technológiák vezetője számára egy győzelem.

A hiperglikémia a magas vércukorszint szakkifejezése. Magas vércukorszint akkor fordul elő, ha a szervezetben túl kevés az inzulin, vagy ha a szervezet nem tudja megfelelően felhasználni az inzulint.

Elsőként a Huawei hoz vércukor-monitorozást okosórában!

A Huawei Health projekt 2013 óta folyamatosan együttműködik tekintélyes egészségügyi intézményekkel. A Huawei pedig újabb előrelépést ért el a vércukorszint egészségének területén. A kutatási projekthez bárki csatlakozhat, és megtapasztalhatja a legújabb, magas vércukorszintet felmérő funkcióval ellátott okosórát.

Az ezzel kapcsolatos információkból kiderült, hogy a Huawei Watch 4 sorozat által támogatott magas vércukorszint kockázatértékelő tanulmány több mint 100.000 órányi megfigyelés és több mint 800.000 darab vércukoradat elemzésén alapul.

Ez az adatszabvány magában foglalja a megfigyelés szempontjait, beleértve a pulzusszámot, a pulzushullámok jellemzőit és így tovább. Ezek önhasonlósággal rendelkeznek, és segítettek egy hiperglikémia-elemző algoritmus létrehozásában a hiperglikémia kockázatának értékeléséhez.

A Huawei vezérigazgatója által megosztott kép szerint ez a termék nem orvosi eszköz, a mérési adatok és eredmények csak referenciaként szolgálnak, nem szolgálnak diagnózis és kezelés alapjául. Ez egy közös tanácsadói megjegyzés az összes egészséggel kapcsolatos okosórára vonatkozó promóciókban.

Továbblépve, ez a funkció megköveteli a felhasználóktól, hogy csatlakozzanak egy harmadik fél által kezdeményezett vércukorszint egészségügyi kutatáshoz, amelyet egy harmadik féltől származó professzionális egészségügyi intézmény kezdeményezett. A program nem engedélyezett 18 év alatti felhasználók, I. típusú cukorbetegek, terhességi cukorbetegek és más speciális diabétesz-típusok számára.

Az óra funkcióiban tartalmazza a "hiperglikémiás kockázatértékelés" funkció nevet. Ezután ott van a kockázati szint megjelölése, mint például "közepes kockázat.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Elsőként a Huawei hoz vércukor-monitorozást okosórában!

Az óra azt is javasolja, hogy mit ne tegyen ezen kockázati szint esetén, például: "A magas cukortartalmú, magas olaj- és zsírtartalmú étrendek túlzott fogyasztása a magas vércukorszint kockázatának növekedéséhez vezethet".

A felhasználónak mindig lehetősége van arra, hogy az alján található "Új értékelési kör indítása" gombbal újból elindítson egy új értékelést.

Mint látható, a Huawei egy bizonyos ideig gyűjti a felhasználó adatait, hogy értékelést adjon az aktuális vércukorszint egészségéről. Ez egy új, nem invazív módszer lesz a részletek megadására, és ez nagyban függ a hardver- és szoftvertechnológiáktól.

Ezzel a Huawei Watch 4 sorozat lesz az első olyan okosóra, amely vércukorszint-monitorozó funkcióval érkezik. Közben az Apple is fejleszt vércukormérési technológiát, de lemaradásban van. Ráadásul az amerikai techgyártótól eddig nem láttunk ezzel kapcsolatos bejelentéseket. Korábbi jelentések szerint ez több évet is igénybe vehet az Apple számára.

Múlt héten a Huawei kiadta a Watch 4 sorozatot a globális fogyasztók számára, de a vállalat nem jelentette be ezt az újdonságot. Ez azt jelenti, hogy a cég egyelőre csak a kínai piacra korlátozza ezt a szinte forradalminak mondható új funkciót.

Mivel a vállalat jelenleg a kutatási fázisban van, és a felhasználók visszajelzéseit felhasználva fogja fejleszteni a Huawei Watch 4 sorozatot a jobb vércukorszintmérő funkció érdekében. Ezért érthető a korlátozott elérhetőség.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei