A Huawei Watch 4 sorozat kapható Európában

2023.06.09| Huawei Central

Tegnap a Huawei Watch 4 sorozat hivatalosan is belépett Európába és megkezdődött az értékesítés különböző európai piacokon, köztük Franciaországban, Olaszországban és Romániában.

Az órát a múlt hónapban jelentették be a Huawei P60 szériával együtt, de a terveknek megfelelően június 8-án került forgalomba. A Huawei Watch 4 Európában 499,99 eurónál kezdődik, fekete rozsdamentes acél tokkal és fluoroelasztomer szíjjal. A Huawei Watch 4 Pro Classic bőr változatának ára 549,99 euró, eközben a Huawei Watch 4 Pro Elite titánium változata 649,99 euróba kerül.

A Huawei Franciaországban, Romániában és Olaszországban ingyen fülhallgatót - Huawei FreeBuds 5i - kínál az okosórához. Ez az ajánlat azonban csak június 22-ig érvényes. Továbbá vannak olyan csomagajánlatok is, amelyeket nagy kedvezménnyel válthat be. 

Az early bird kuponokkal rendelkezők a hivatalos árból akár 30 eurós extra kedvezményt is kapnak. Amikor az órát hozzáadod a fiókod kosarához, a vállalat automatikusan levonja az összeget a teljes árból.

A Huawei Watch 4 sorozat kapható Európában

Huawei Watch 4 műszaki adatok:

A Huawei Watch 4 sorozat masszív képességekkel érkezett és ezek nem hétköznapiak. A legnagyobb, 1,5 hüvelykes képernyőt hozza LTPO technológiával és AMOLED színpanellel a jobb láthatóság érdekében. A képernyő 466×466 pixeles felbontással rendelkezik, 310 PPI-vel.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az óra nemcsak óriási kijelzőt hoz, hanem a legvékonyabb kereteket is biztosítja ezek mellett a maximális betekintési szögek érdekében. Másrészt a képernyőt kupolaszerű zafírüveg védi. A Huawei Watch 4 széria bolygóképes óralapokkal van tele. Ezek a témák a nevüknek megfelelően és az óra beállításai alapján működnek. Például folyamatosan változnak a nappali vagy az éjszakai idő alapján. Emellett ezek a témák reagálnak az óra koronájának mozgására is.

A Huawei Watch 4 Pro repülőgépipari minőségű titánötvözetből készült, amely keményebb és erősebb, mint a hagyományos titán. Az eSIM-funkció is javult, és önálló LTE-kapcsolatot biztosít a csuklódon. Hívásokat kezdeményezhetsz, gyorsan támaszkodhatsz SMS-re, és navigálhatsz az okosórán.

A Huawei Watch 4 sorozat 5ATM vízállósági képességgel és hosszú üzemidővel rendelkezik, amelyet gyorsan feltölthetsz. Ez még nem minden, a Huawei az összes egészségügyi és fitneszkövetési funkciót a szolgálatodra állította, mint például az EKG, a pulzusmérés, a stresszmérés, a SpO2 vér oxigénszintje és még sok más.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

2021.01.26
| SamMobile
A Samsung Galaxy Watch 4, illetve Watch Active 3 okosóra egy, a diabéteszesek számára rendkívül fontos szenzort kaphat.
Elsőként a Huawei hoz vércukor-monitorozást okosórában!

Elsőként a Huawei hoz vércukor-monitorozást okosórában!

2023.05.17
| Huawei Central
A gyártó megerősítette a Huawei Watch 4 sorozat vércukor (hiperglikémia) funkcióját.
LTE funkcióval érkezik az új Samsung Galaxy Watch okosóra

LTE funkcióval érkezik az új Samsung Galaxy Watch okosóra

2018.08.10
Az új Samsung okosóra továbbfejlesztett alvásfigyelő funkcióval és LTE támogatással is rendelkezik.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei