Gondolnád, hogy ilyen lesz a Huawei P50?

2021.04.06| GSM Arena
Címkék:

Huawei P50

,

render


Kiváló minőségű Huawei P50 képeket szivárogtatott ki megbízható informátor.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Üdvözöljük a Huawei P50 kiváló minőségű megjelenítésének második adagjában. A rendereket Waqar Khanak köszönhetjük, ő készítette a kiszivárogtatott sematikák és a készülő telefonról szóló pletykák alapján.

A Huawei P50 hasonlít a Huawei P50 Pro-hoz, amelyről már láthattunk rendereket. Két nagy kör található a hátlapon, ezekben helyezkednek el a lencsék. A képek körönként két lencsét mutatnak, összesen 4 kamerával.

Gondolnád, hogy ilyen lesz a Huawei P50?

A Huawei P50-et szabványos széles látószögű kamerával, ultraszéles és teleobjektívvel (nem periszkóp) várhatjuk, míg a Huawei P50 Pro széles + periszkóp + ultraszéles összeállítással érkezhet, a Huawei P50 Pro+ pedig széles + ultraszéles + tele + periszkóp érzékelőt kap és egy 3D ToF kamera is rendelkezésre áll.

Gondolnád, hogy ilyen lesz a Huawei P50?

A P50 szériájú telefonok közül legalább két (valószínűleg Pro és Pro+) fő érzékelője várhatóan a Sony IMX800 lesz, az első 1 hüvelykes érzékelő, amelyet okostelefonokhoz terveztek. Az utódja az IMX700 érzékelőnek, amely a P40 sorozat fő egységeként szolgált.

A Huawei P50 állítólag négy színben jelenik meg - fehér, fekete, kék és bézs. Az új sorozat késik, korábban úgy tudtuk, március végéig várható, most április végére, esetleg május-júniusra készülhet el a pletykák szerint. A sorozat Kirin 9000 lapkakészletet fog használni és elsőként kerül ki a Huawei házon belüli Harmony operációs rendszerével.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei