Magasabb lesz az iPhone 16 Pro Max

2023.05.24| MacRumors

Ross Young elemző nemrég arról számolt be, hogy az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max kijelző méretei a korábbi generációkhoz képest megnőnek, közel 6,3 hüvelykre, illetve 6,9 hüvelykre nőnek.

Az idén érkező Apple iPhone 15 Pro a pletykák szerint jelentős frissítés lesz, és várhatóan új, kerekebb szélű dizájnt, titánium keretet, kamerakorszerűsítést és természetesen USB-C-t kap. Jövőre azonban az Apple állítólag az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max képernyőméretének növelését tervezi.

 A nagyobb iPhone 16 Pro Max állítólagos CAD-modelljét (amelyet esetleg iPhone 16 Ultra néven is be lehetne jegyezni) Sonny Dickson nemrég osztotta meg a 9to5Mac-kel, és abból készített renderelést, amely megmutatja, hogy mennyivel nagyobb lehet az Apple legnagyobb iPhone-modellje a 2024-es felállásban.

Magasabb lesz az iPhone 16 Pro Max

A CAD-modell szerint az iPhone 16 Pro Max a jelek szerint az iPhone 15 Pro Max-hoz képest függőleges dimenzióban jelentősebben fog nőni, mint vízszintesen. Az iPhone 16 Pro Max készülék teljes magassága körülbelül 5 mm-rel, ~165,0 mm-re nőne, míg a szélessége csak körülbelül 0,5 mm-rel, ~77,2 mm-re nőne.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az iPhone 16 termékcsaláddal kapcsolatos pletykák még nagyon koraiak, mivel még jóval több mint egy év van hátra a megjelenésig, így a kiszivárgott CAD-modell pontossága továbbra is bizonytalan. Az elkövetkező hónapokban kétségtelenül sokkal többet fogunk hallani, így majd meglátjuk, hogy a jövőbeli információk egybevágnak-e ezzel a korai állítással.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokIsmered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei