Magasabb lesz az iPhone 16 Pro Max

2023.05.24| MacRumors

Ross Young elemző nemrég arról számolt be, hogy az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max kijelző méretei a korábbi generációkhoz képest megnőnek, közel 6,3 hüvelykre, illetve 6,9 hüvelykre nőnek.

Az idén érkező Apple iPhone 15 Pro a pletykák szerint jelentős frissítés lesz, és várhatóan új, kerekebb szélű dizájnt, titánium keretet, kamerakorszerűsítést és természetesen USB-C-t kap. Jövőre azonban az Apple állítólag az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max képernyőméretének növelését tervezi.

 A nagyobb iPhone 16 Pro Max állítólagos CAD-modelljét (amelyet esetleg iPhone 16 Ultra néven is be lehetne jegyezni) Sonny Dickson nemrég osztotta meg a 9to5Mac-kel, és abból készített renderelést, amely megmutatja, hogy mennyivel nagyobb lehet az Apple legnagyobb iPhone-modellje a 2024-es felállásban.

Magasabb lesz az iPhone 16 Pro Max

A CAD-modell szerint az iPhone 16 Pro Max a jelek szerint az iPhone 15 Pro Max-hoz képest függőleges dimenzióban jelentősebben fog nőni, mint vízszintesen. Az iPhone 16 Pro Max készülék teljes magassága körülbelül 5 mm-rel, ~165,0 mm-re nőne, míg a szélessége csak körülbelül 0,5 mm-rel, ~77,2 mm-re nőne.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az iPhone 16 termékcsaláddal kapcsolatos pletykák még nagyon koraiak, mivel még jóval több mint egy év van hátra a megjelenésig, így a kiszivárgott CAD-modell pontossága továbbra is bizonytalan. Az elkövetkező hónapokban kétségtelenül sokkal többet fogunk hallani, így majd meglátjuk, hogy a jövőbeli információk egybevágnak-e ezzel a korai állítással.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei