Galaxy S6: érkezik a RAM bug javító frissítés

2015.05.11| GSM Arena

Többször olvashattunk már a Samsung Galaxy S6 és S6 edge modellek RAM hibáiról, itt a javítás.

Többször olvashattunk már a Samsung Galaxy S6 és S6 edge modellek RAM hibáiról, itt a javítás. Az európai S6-okra már elérhető a 138.32 megabájtos OTA update, amelyet célszerű Wi-Fi-n keresztül letölteni. A frissítés megoldja a több mobilt érintő, RAM kezelési problémát, amely miatt sok esetben naponta akár többször is újra kellett indítani a készülékeket, mivel egyszerűen maga a rendszer és néhány egyéb alkalmazás az összes RAM-ot felemésztette. A frissítés a G920FXXU1AODG verziószámot és az Android 5.0.2 OS-t hozza el. A changelist szerint több fejlesztést, hibajavítást, valamint új és továbbfejlesztett funkciókat is biztosít az update, de nem részletezték a Samsungnál pontosan. Több Samsung Galaxy S6 tulajdonos szerint telepítés után látványosan felgyorsult a készülék. Hamarosan letölthető lesz a bug fix az S6 edge-re is.

Galaxy S6: érkezik a RAM bug javító frissítés

Galaxy S6: érkezik a RAM bug javító frissítésOlvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei