Komoly RAM gondok a Galaxy S6-oknál

2015.04.28| Phone Arena

A Samsung Galaxy S6 és S6 edge tulajdonosoknak egyre inkább feltűnik, hogy rendkívül sok RAM-ot használnak a készülékek, amely akár a napi használatban is észrevehető, zavaró.

A Samsung Galaxy S6 és S6 edge tulajdonosoknak egyre inkább feltűnik, hogy rendkívül sok RAM-ot használnak a készülékek, amely akár a napi használatban is észrevehető, zavaró. A gond annyi, hogy a készülékek memória kezelése nem az igazi, a 3 gigabájt RAM-ból fixen legalább 2-t foglalnak le az olyan appok mint a WhatsApp vagy a Facebook, így minden mást nemes egyszerűséggel a háttérben bezár a telefon még akkor is, ha éppen az előbb nyitotta meg a felhasználó. Ilyen például a böngésző is, amely túl sokszor tölti be újra az oldalakat, elég az is, hogy éppen csak átkattintson valaki egy kommentet írni a Facebookra, a Chrome-hoz visszatérésnél már újra a betöltés fogadja.

Komoly RAM gondok a Galaxy S6-oknál

Ebből adódóan a fennmaradó szabad memória mindössze 200-400 megabájt. Sokak szerint ez még mindig az Android 5.0 Lollipop ismert hibája, bár tény és való, hogy más modelleknél közel sem ennyire feltűnő a háttérfolyamatok bezárása. Remélhetőleg a Samsung hamarosan javítja a hibát.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei