Olcsóbb lesz a Galaxy S6 és S6 edge!

2015.07.30| SamMobile

A nagyobbik dél-koreai gyártó hamarosan alávághat a mai napig igencsak magas áraknak.

A nagyobbik dél-koreai gyártó hamarosan alávághat a mai napig igencsak magas áraknak. A Samsung úgy tűnik, aggódik a jövőbeni okostelefon eladásai miatt, így a pletykák szerint azt tervezi, hogy komoly árcsökkentést hajt végre a Samsung Galaxy S6 és a Samsung Galaxy S6 edge modellek esetében. A hír alig két héttel a Samsung Galaxy Note 5 és a Samsung Galaxy S6 edge+ megjelenése előtt érkezett, amelyek New Yorkban kerülnek bejelentésre augusztus 13-án.

A második negyedéves jelentés tegnap jelent meg a Korea Time-ban, ebben van szó az árcsökkentésről. Sajnos azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ez pontosan mekkora megtakarítást jelent majd a jövendő vásárlóknak. A csökkentésre már csak azért is muszáj sort keríteni, mert egyre nőnek riválisai, a OnePlus, a Xiaomi és a Huawei, akik jó úton haladnak afelé, hogy több mint százmillió okostelefont adjanak el idén.

Olcsóbb lesz a Galaxy S6 és S6 edge!

Már a tavaly megjelent Samsung Galaxy S5 megjelenésekor kritizálták a céget, hogy még mindig műanyagot használ a felsőkategóriás modelljeihez, ráadásul az IP67 szabványt teljesítése ellenére sem úgy fogyott a mobil, ahogy azt várták, így kénytelenek voltak az alapoktól újragondolni az S5 utódját, így lett a két Galaxy S6 fém és üveg burkolatú. Sajnos ezzel együtt eltűnt a vízállóság, a cserélhető akkumulátor és a microSD foglalat is, és ez sem volt éppen szép húzás a gyártótól. A riportból az is kiderül, hogy több csúcsmodell mellett érkeznek olcsó és középkategóriás telefonok is hamarosan.További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei