Galaxy S6: frissítés előtt vagy után jobb?

2015.06.29| GSM Arena

Hamarosan kikerül a hivatalos Android 5.1.1 Lollipop frissítés a Samsung Galaxy S6 modellekre és több újdonságot már tudni róla. Vajon hogy alakulnak a benchmark tesztek az update-et követően?

Hamarosan kikerül a hivatalos Android 5.1.1 Lollipop frissítés a Samsung Galaxy S6 modellekre és több újdonságot már tudni róla. Vajon hogy alakulnak a benchmark tesztek az update-et követően? Legtöbben a RAW – avagy a veszteségmentes fotózási - támogatást várták, azonban ez nem került be egyelőre a frissítésbe. Cserébe látható, hogy a legtöbb benchmark teszten gyengébben teljesít ugyanaz a készülék mint előtte. Az alábbi videón az Android 5.0.2 és az Android 5.1.1 frissítést tartalmazó Samsung Galaxy S6 látható, a különbségek szemmel láthatók.

Ugyanis nincs RAW mód, a Pro marad ugyanaz, ami volt. Viszont jó hír, hogy a Samsung hozzáadat a Camera2 API támogatást, így immár külső kamera programok támogatják a RAW fotózást! Újdonság az iPhone-ból már ismert dupla kattintás a kijelzőn, majd ebben a módban a megjelenítőn való ujjunk fel-le mozgatásával gyorsan lehet az expozíciót állítani. A legnagyobb újítás azonban mégis az S Kereső és a Quick Connect kikapcsolhatósága. Friss nyalánkság még az alkalmazáslistában az A-Z-ig való beállítás lehetősége és a parallax effekt visszatérése a háttérképek esetében. A benchmark teszteken szórás látható, több eredmény kicsit jobb, több kicsit rosszabb lett, de alapjaiban nem rengette meg a kis frissítés a Samsung Galaxy S6-ot egyik irányban sem.

Galaxy S6: frissítés előtt vagy után jobb?A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei