Galaxy S22 Ultra: 3x és 10x-es zoom, jobb fő kamera

2021.09.13| My Fix Guide

Sok ellentmondásos hír terjedt el a közelgő Samsung Galaxy S22 Ultra kameráival kapcsolatban.

Egyesek szerint a telefon újra felhasználja az S21 Ultra optikáit, mások azt állítják, hogy a Samsung új 200 MP-es érzékelőivel lesz felszerelve. A pletykahozó Ice Universe bekapcsolódott, ám szerinte az előd modell továbbfejlesztett kameráit kapják a 2022 év elején bemutatkozó Samsung Galaxy S22-k.

A The Cat szerint az S22 Ultra két zoom lencsét kap, amelyek változó gyújtótávolságúak. Az első 3x, a második 10x. Ezek ugyanazok a nagyítási számok, mint a jelenlegi Ultra esetében, bár az új objektíveknek tovább kell tudniuk nagyítani (a gyújtótávolságra vonatkozó részletek jelenleg nem ismertek).

Galaxy S22 Ultra: 3x és 10x-es zoom, jobb fő kamera

A Samsung Galaxy S21 Ultra kamerái

A két teleobjektívben használt érzékelők esetében biztosan várhatunk kis frissítést. Az új modell Ice szerint két 12 MP-es, 1,22 µm pixeles érzékelőt fog használni, szemben a korábbi két darab 10 MP-es, azonos képpont méretűvel (azaz az új érzékelők valamivel nagyobbak lesznek). Mindkét kamera optikai képstabilizátorral (OIS) rendelkezik.

A fő kamera ugyanaz lesz, kivéve néhány módosítást. Harmadik generációs 108 MP-es érzékelővel érkezik, 0,8 µm pixellel. Nem világos, hogy ez ugyanaz a HM3 érzékelő lesz, mint a jelenlegi Ultrában található, vagy egy új generációs verzió. Jó hír, hogy az OIS-en és a Lens Focuson is javított a Samsung.

Galaxy S22 Ultra: 3x és 10x-es zoom, jobb fő kamera

Az ultraszéles látószögű kamera marad 12 megapixeles, de OIS-t kap. Az elektronikus stabilizálás általában elég jó munkát végez ultraszélesen, de ez érdekes új trükköket tesz lehetővé.

A szelfi kamera továbbra is 40 MP-es érzékelőt hoz, akárcsak a jelenlegi Ultra, és szinte biztosan nem lesz a kijelzőbe épített típus, a gyártó azonban javítja az objektívet, így nem nélkülözheti a frissítéseket.

A Samsung Galaxy S22 sorozat 2022 januárjában várható, az indulás közeledtével megbízhatóbb információkat kell kapnunk. Előfordulhat, hogy a Galaxy S22 és az S22+ jelentős frissítéseket kaphat 50 megapixeles főkamerával és új teleobjektívvel.

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei