Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

2022.06.09

A legújabb szoftverfrissítés a Galaxy S22 sorozat kameraszoftverét is érinti

A Galaxy S22 sorozat már eddig is a zászlóshajó piac egyik legjobb kamerarendszerével rendelkezett, de mint sok más dolognál, itt is mindig van mit javítani. A múlt héten új biztonsági javítást adtak ki a Samsung zászlóshajó triójához, amely gyanúsan nagy volt - 1,7 GB. A nagy méret ellenére azonban a megadott változásnapló nem említett a szokásos hibajavításokon és a rendszerfejlesztéseken túl mást. Ma azonban a Samsung fórumainak közösségi moderátora bejelentette, hogy sokkal több van elrejtve a júniusi frissítésben.

 

A bejegyzés szerint a Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+ és a Samsung Galaxy S22 Ultra mind kaptak módosításokat a kameraszoftverükön. A fotóknak most természetesebb megjelenésű élességgel kell rendelkezniük, finom hangolva azt a túlélesítést, amelyről a Samsung utófeldolgozása ismert volt eddig. A kontrasztnak is jobban kell kinéznie.

 Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

A Galaxy S22 sorozattal rendelkező kisállat-tulajdonosok is örülhetnek annak, hogy telefonjuk most természetesebb színeket fog rögzíteni az állatok fényképezése során. Ez nagyrészt a júniusi frissítéssel bevezetett továbbfejlesztett automatikus fehéregyensúly algoritmusnak köszönhető.

 

A portré módhoz is hozzányúltak, bár a bejegyzés nem határozza meg, hogy pontosan milyen módon. Videózással kapcsolatban memória optimalizálásról szivárogtak ki az infok.

 

Végül, de nem utolsósorban, kijavították az egyik legnagyobb kamerával kapcsolatos hibát, amely miatt a telefon leállította a képek rögzítését, miután felvételt készített a Single Take opcióval.

 

A júniusi biztonsági javítást, amelyet az összes fent említett kiigazítással együtt csomagoltak, először Európa és Ázsia országaiban vezették be, de mostanra várhatóan minden régióban elérhetővé vált..

 

Ha még mindig nem kapta meg a frissítést, futasson egy manuális ellenőrzést, vagy állítsa be az automatikus frissítés letöltést a Beállítások > szoftverfrissítést menüpont alatt.

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Több millió Galaxy van veszélyben a Samsung miatt

Több millió Galaxy van veszélyben a Samsung miatt

2023.03.30
| SamMobile
A Samsung továbbra is figyelmen kívül hagyja a hatalmas biztonsági hibát, amely több millió Galaxy mobilt érint világszerte.
Frusztráló kamera hiba a Galaxy S23 és S23+ telefonoknál

Frusztráló kamera hiba a Galaxy S23 és S23+ telefonoknál

2023.03.13
| SamMobile
Az új Galaxy S23 sorozatban csak a Galaxy S23 Ultra kapott frissítést a hátsó kamerához.
 Olcsóbbak lettek a Galaxy S10 készülékei

Olcsóbbak lettek a Galaxy S10 készülékei

2020.02.15
| GsmArena
A Samsung kedvezményeket kínál a Galaxy S10 sorozathoz Indiában.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei