Hihetetlen a Galaxy S22 sorozat kijelzője

2022.01.07| Sammobile

Kiszivárogtak a Samsung fejlesztői laboratóriumaiból a Samsung Galaxy S22+ és a Samsung Galaxy S22 Ultra kijelzőteszt eredményei

Kiszivárogtak a Samsung fejlesztői laboratóriumaiból a Samsung Galaxy S22+ és a Samsung Galaxy S22 Ultra kijelzőteszt eredményei

 

Galaxy S22+, mind a Galaxy S22 Ultra olyan kijelzőkkel van felszerelve, amelyek a korábbiaknál magasabb csúcsfényerőt tudnak elérni. Az eredmény 1750 nit, bár a normál fényerőszint (az automatikus mód letiltásával) 1500 nitre csökkenthető, ami még mindig magasabb, mint az eddig látott Galaxy okostelefonok bármelyik kijelzőjénél.

 Hihetetlen a Galaxy S22 sorozat kijelzője

Amellett, hogy új csúcsfényerőszintet értek el, a Galaxy S22+ és Galaxy S22 Ulta kijelzők fantasztikus kontrasztarányt is kínálnak, ahogy az AMOLED-től elvárható. Ráadásul a DCI-P3 színskála 100%-át le tudják fedni, aminek fantasztikus multimédiás megtekintési élményt kell garantálnia, különösen HDR tartalmak nézésekor.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

 

A Galaxy S22+ 6,55 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, míg a Galaxy S22 Ultra panelje 6,81 hüvelykes. A Samsungnak a jövő hónapban be kell mutatnia mindkét telefont a szabványos Galaxy S22 változattal együtt, de a pontos megjelenési dátumok továbbra sem nyilvánosak a késleltetett megjelenés lehetősége miatt.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei