Február 25-től kapható a Samsung Galaxy S22 Ultra

2022.02.10

Megtörtént a Galaxy S22 Ultra bemutatója. Tudj meg minden információt a legfrissebb Ultráról

Itt van a várva várt bejelentés a Samsung Galaxy S22 Ultra 5G-ről. Az új Galaxy S22 Ultra készülékkel két okostelefonsorozatának legnépszerűbb funkcióit egyesíti a Samsung. Az új eszköz a Note széria kiemelkedő teljesítményével és a Galaxy S mobilok professzionális kamerájával lépett szintet. A beépített S Pennel, továbbfejlesztett Nigthography, éjszakai felvételek funkcióval és az akár több mint egynapos üzemidővel érkező Galaxy S22 Ultra a Samsung eddigi legerőteljesebb Ultra készüléke.

 

A Galaxy S22 Ultraban megtalálható minden, a Note mobilok különlegességét jelentő megoldás, így az ikonikus S Pen is az okostelefon tartozékaként érkezik. A Galaxy S széria legújabb tagjai, a Galaxy S22 és S22+ készülékek újításain kívül a Galaxy S22 Ultra számos különleges funkcióval emelkedik ki a Samsung kínálatából.

 

Az S széria legerősebb készüléke

A Note felhasználók egyik kedvence, a beépített S Pen megérkezett az S szériába és gyorsabb, mint valaha. A késleltetés 70 százalékkal alacsonyabb, így a felhasználók kényelmesebben és természetesebben írhatnak vagy rajzolhatnak a nagyméretű kijelzőre és könnyebben használhatják az alkalmazásokat

 

A Galaxy S22 Ultra letisztult, prémium kinézetéhez a fémkeret és a hátlapba beolvadó kamerarendszer egyaránt hozzájárul. A különleges, matt üveg felülettel még elegánsabb az S22 Ultra stílusos kialakítása, amelyben megtalálhatók a Galaxy Note készülékekre jellemző ikonikus dizájnelemek is. A Galaxy S22 Ultra négy, természet által inspirált árnyalatban érkezik, Fantomfekete, Fantomfehér, Zöld és idén először, Burgundi színekben lesz elérhető.

 

 Február 25-től kapható a Samsung Galaxy S22 Ultra

A Galaxy S22 Ultraval azonnal megosztható tartalmak készíthetők, szinte bármilyen megvilágítás mellett. Az S22 széria minden tagjában megtalálható Nightography, éjszakai felvételek funkciónak köszönhetően az előlapi és a hátlapi kamerákkal, éjjel és nappal is tiszta, éles videók készíthetők. Az S22 Ultra képszenzora a Samsung készülékei közül az eddigi legnagyobb méretű, 2,4 um-es pixelekkel rendelkezik, így a lencsék több fényt képesek összegyűjteni és részletesebb mozgóképeket rögzítenek. A készülék tükröződésmentes lencséivel a felhasználók letisztultabb, csillogás nélküli éjszakai videókat készíthetnek. Az Automatikus kameraigazításnak köszönhetően a kamera a megfelelő képet rögzíti, legyen szó egyetlen személyről vagy akár egy nagyobb csoportról.   

 

A Samsung Galaxy S22 Ultra kamerája az eddigi legokosabb Samsung szenzor, amelynek zoom lehetőségei akár százszor közelebb hozzák a történéseket A Portré módhoz hasonló, Mesterséges intelligencia alapú funkciókkal minden kép profi fotónak tűnhet. Az S22 Ultra kamerájának okos megoldásaival a készülék végzi el a munka javát, így a felhasználók minden helyzetben a leglátványosabb képeket és videókat készíthetik el.

 

Az S22 és S22+ készülékekhez hasonlóan elérhető az Expert RAW alkalmazás, amellyel, a számos szerkesztőeszköznek köszönhetően az elkészült képek még különlegesebbé válhatnak, akárcsak egy profi fényképezőgép esetében. Az elkészült fotók akár 16 bites RAW formátumban is menthetők, így a felhasználók később még több részlettel dolgozhatnak. Ahogy a profi gépeknél, az S22 Ultra esetében is világosítható vagy sötétíthető a kép az ISO és a záridő beállításokon keresztül, a fehéregyensúly meghatározásával hűvösebb vagy lágyabb lehet a színvilág, a fókusz pedig manuálisan is állítható, hogy a fotó pontosan úgy nézzen ki, ahogy a felhasználók tervezték.

 

Az S22 Ultra az első Galaxy S szériás készülék, amely 4nm processzorral és a Samsung legfejlettebb Mesterséges intelligencia- és gépi tanulás alapú megoldásaival érkezik. A készüléken található Wi-Fi 6E technológia akár kétszer olyan gyors lehet, mint a Wi-Fi 6. Ennek köszönhetően az S22 Ultra kimagasló teljesítményt nyújt, legyen szó munkáról, streamelésről, vagy játékról. Mindezt a Galaxy S22 Ultra nagyteljesítményű akkumulátora teszi lehetővé, amely egyetlen feltöltéssel több mint egynapos használatot biztosít. Az S22 Ultra támogatja a 45 wattos szupergyors töltést is, így több mint 50 percnyi videó is rögzíthető akár már 10 perces töltés után.

 

A Galaxy S22 Ultra 6,8 colos, dinamikus AMOLED 2X kijelzője akár 1750 nites maximális fényerő dolgozik. A Láthatóságjavító technológia lehetővé teszi, hogy a Galaxy S22 Ultra képernyője automatikusan állítsa be a fényerőt a nap folyamán, így még erős napfényben is jól látható marad a megjelenített tartalom.

Samsung a akár négy generáción keresztül elérhetővé teszi az Android rendszerfrissítéseket a Galaxy S22 széria készülékein.

 

A Galaxy S22 széria készülékeit a biztonságos processzorral és külön memóriával felszerelt Samsung Knox Vault biztonsági platformja védi, így az olyan érzékeny adatokat, mint a jelszavak, a biometrikus adatok vagy a Blockchain kulcsok teljes mértékben elkülöníti a telefon fő operációs rendszerétől. A One UI adatvédelmi felülete és az Indicator megkönnyítik az egyes alkalmazások engedélyeinek áttekintését. A felhasználók egyszerűen eldönthetik, hogy engedélyezik vagy letiltják egyes alkalmazások adatokhoz és a kamerához való hozzáférését. A Galaxy S22 széria számos új biztonsági funkciót is bevezet, köztük az ARM mikroarchitektúrát, amellyel megelőzhetők az operációs rendszert és a memóriát célzó kibertámadások.

 

A Galaxy S22 Ultra Magyarországon 2022. február 25-től lesz elérhető a samsung.com weboldalon, a szolgáltatóknál és a kiskereskedőknél. A készülék a következő színekben és memória opciókban lesz elérhető:

  • Galaxy S22 Ultra: Fantomfekete, Fantom fehér, Zöld és Burgundi, 8GB RAM + 128 GB vagy 12 GB RAM + 256 GB vagy 12 GB RAM +512 GB.

A Galaxy S22 Ultra 8 GB+128 GB változata 489,990 forintos, a 12 GB+256 GB verzió 529,990 forintos, a 12 GB+512 GB modell pedig 569,990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el.

A Galaxy S22 Ultra február 9. és február 24-én 23:59 óra között előrendelhető. Az előrendelők egy ráadás Galaxy Buds Pro fülhallgatót kapnak, amelyet a Samsung Members alkalmazásban igényelhetnek. Emellett előrendeléskor, készülékbeszámítás esetén ráadás 55.000 Ft értékű kedvezmény is igénybe vehető.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Több millió Galaxy van veszélyben a Samsung miatt

Több millió Galaxy van veszélyben a Samsung miatt

2023.03.30
| SamMobile
A Samsung továbbra is figyelmen kívül hagyja a hatalmas biztonsági hibát, amely több millió Galaxy mobilt érint világszerte.
Frusztráló kamera hiba a Galaxy S23 és S23+ telefonoknál

Frusztráló kamera hiba a Galaxy S23 és S23+ telefonoknál

2023.03.13
| SamMobile
Az új Galaxy S23 sorozatban csak a Galaxy S23 Ultra kapott frissítést a hátsó kamerához.
 Olcsóbbak lettek a Galaxy S10 készülékei

Olcsóbbak lettek a Galaxy S10 készülékei

2020.02.15
| GsmArena
A Samsung kedvezményeket kínál a Galaxy S10 sorozathoz Indiában.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei