Fotón az első Type-C-s iPhone?

2023.02.17| Tech Radar
Címkék:

iPhone 15 Pro

,

USB C

,

Type-C


Itt van az első kiszivárgott fotó egy iPhone 15 Pro-ról, és az USB-C portjáról.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Ez a kép, amelyet @URedditor osztott meg a Twitteren, nem ad teljes képet a telefonról, de elárulja, mi lehet a legnagyobb dizájn változás a közelgő modellnél. Pontosabban a telefon alsó széle látható, amely a korábbi híreknek megfelelően USB-C portot tartalmaz.

Ez olyasvalami, amiről régóta pletykálnak az iPhone 15-ről, és amit az új uniós törvények miatt az Apple-nek a következő néhány évben hozzá kell adnia az iPhone-okhoz.

A forrás emellett azt állította a MacRumorsnak, hogy az USB-C-t mind a négy iPhone 15 modell fogja használni, és az Apple azt tervezi, hogy az E75 Lightning Controllert egy E85 Port Controllerre cseréli az iPhone 15 sorozathoz.

Fotón az első Type-C-s iPhone?

Arra nem adnak magyarázatot, hogy ez mit fog jelenteni, de azt sugallja, hogy csak az Apple által jóváhagyott töltők és kiegészítők működnek majd a porttal, ahogy nemrégiben is pletykálták.

Noha a kiszivárgott kép középpontjában az USB-C port áll, néhány egyéb részletet is meg kell jegyezni. Egyrészt úgy tűnik, hogy a bemutatott telefon szálcsiszolt fém felülettel rendelkezik, ami eltér attól, amit az iPhone 14-es sorozaton láthatunk. Ez annak köszönhető, hogy az iPhone 15 sorozat Pro modelljeinél a pletykák szerint titánra váltanak. Emellett a keret kissé íveltebb a szélein, mint a jelenlegi modelleken.

Természetesen ezt a hírt érdemes némi fenntartással kezelni, ugyanis nem egy régi, megbízható forrástól érkezett z információ.

Az USB-C-re váltás jó lépés – ha jól csinálják

Az USB-C-re való átállás sokkal nagyobb adatátviteli sebességet tesz lehetővé, mint a Lightning által támogatott, valamint azt is jelenti, hogy a legtöbb, már meglévő USB-C kábelek és csatlakozók milliói kompatibilisek lesznek iPhone-jaikkal. De ezek egyike sem garantált.

Az Apple-nek a nagyobb átviteli sebesség támogatása mellett kellene döntenie, és a jelenlegi szivárgások azt sugallják, hogy míg az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max – vagy ahogyan az iPhone 15 Ultra – valóban nagyobb sebességet kínál majd.

Ami a töltőkábelekkel való szélesebb körű kompatibilitást kínáló USB-C-re való átállást illeti, ott is lehetnek korlátozások és korlátok, mivel a pletykák arra utalnak, hogy az Apple nem támogatja az összes USB-C töltőt és tartozékot.

Érdekes lesz látni, hogy az EU új szabályai mekkora ellenőrzést tesznek lehetővé az Apple számára, de lehet, hogy egy új porttal találkozunk, amely – különösen a nem Pro modellek esetében – nagyon kevés kézzelfogható fejlesztést hoz. Ami kár lenne, mert ez egy egyszerű módja annak, hogy az Apple jelentősen javítson a jelenlegi legjobb iPhone-okon.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei