EKG-t is mér a Google Pixel Watch

2022.10.09| GSM Arena

Itt a Google Pixel Watch 1,2 hüvelykes kijelzővel és EKG-vel, Wi-Fi és LTE verzióval is elérhető.

Közel egy évvel azután, hogy megjelentek róla az első pletykák, végre megérkezett a Google Pixel Watch. Wear OS 3.5-öt futtat, bár ez a verzió ritkán látható Samsung One UI Watch felülete nélkül.

A Pixel Watch kétféle változatban – Wi-Fi és LTE – érhető el, de csak egy 41 mm-es méretben. Egy kis és egy nagy szíj található a dobozban.

EKG-t is mér a Google Pixel Watch

Az óra egy kicsi, 1,2 hüvelykes kijelzővel van felszerelve, amely 1000 nit fényerővel rendelkezik a kültéri láthatóság érdekében, és always-on display móddal rendelkezik. Az órát takaró Gorilla Glass 5 kupola alakú, egyetlen fizikai vezérlésre az oldalán található gomb használható. A test rozsdamentes acélból készült, így elég tartósnak kell lennie.

EKG-t is mér a Google Pixel Watch

A Pixel Watch alján pulzusmérő, valamint EKG-érzékelő található a részletesebb szívleolvasások érdekében. A Google kihasználta a Fitbit csapatának szakértelmét, hogy pontosabb algoritmusokat dolgozzon ki az általános állapotkövetéshez – az óra még azt is meg tudja mondani, mikor lenne a legjobb pihenni és regenerálódni. Ezt az órát úszni is viheti, mert vízállósága 5 ATM.

A telefonokhoz hasonló egyedi chip helyett a Google egy szabványos Exynos 9110-et választott, amelyet már 2018-ban a Galaxy Watch okosórákban is használtak. 2 GB RAM-mal párosították. A Google úgy véli, hogy az akkumulátor elegendő 24 órás üzemidőre.

EKG-t is mér a Google Pixel Watch

Mint már említettük, van LTE verzió, ha telefon nélkül szeretné használni az órát. Ellenkező esetben a szokásos Wi-Fi (2,4 GHz) és Bluetooth (5.0) csatlakozást kapja, valamint NFC-t a Google Payhez vagy más mobilfizetési szolgáltatásokhoz.

Európában a Pixel Watch (Wi-Fi) 380 euróba kerül, míg az LTE opció 430 euróba kerülhet. Akár ingyen is hozzájuthat, ha előrendel egy Pixel 7 Pro-t. A Pixel Watchhoz egyébként 6 hónap ingyenes Fitbit Premium jár, plusz 3 hónap YouTube Premium.

EKG-t is mér a Google Pixel Watch

A dobozban kapunk egy szilikon „Active” szíjat, de más színű és más stílusú szíjakat is lehet mellé választani, vannak szövött, valamint fém és bőr szíjak is.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.
7 dolog, amit utálni fog az Androidról iOS-re váltáskor

7 dolog, amit utálni fog az Androidról iOS-re váltáskor

2023.06.12
| Android Police
Manapság az Android és az iOS nem is különbözik annyira, mint ahogyan azt gondolná. Mindenkinek megvan az általa preferált platform, de ahogy mindkét operációs rendszer kiforrott, mindegyik követte az okostelefonos riválisok által először kijelölt utakat.
Samsung Galaxy Watch6 teszt: ismerős, mégis más

Samsung Galaxy Watch6 teszt: ismerős, mégis más

2023.08.06
| Telefonguru
A Samsung Galaxy Watch6 az eddigi legkifinomultabb Samsung okosórának tűnik, amely átgondolt dizájnt és wellness-frissítéseket vezet be. Ráadásul a Galaxy Watch6 Classichoz visszatér a rajongók kedvenc fizikai forgó előlapja, de ezúttal karcsúbban.
Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei