Egymilliós verseny a Huawei-nél

2020.07.07| Huawei

Appfejlesztő versenyt indít a Huawei, a díjak összértéke egymillió dollár, csapatban és egyénileg is lehet indulni.

AppsUp néven indított alkalmazásfejlesztő versenyt a Huawei. A cél, hogy megtalálják a világ legjobb app fejlesztőit, és egyben lehetőséget biztosítsanak nekik, hogy alkalmazásaikat közzétegyék a Huawei saját mobilszolgáltatási rendszerében, a HMS-ben. A versenyt 5 régióban hirdetik meg, és minden régióban 5 kategóriában – legjobb app, legjobb játék, legjobb közösségi alkalmazás, legnépszerűbb, valamint különleges értékkel bíró app – díjazzák a legjobbakat.

A versenyen, amelyet a tervek szerint minden évben megrendeznek, a jelentkezők fejlesztői képességeit teszik próbára, amelynek során a Huawei Mobile Services-en (HMS) keresztül elérhető eszközöket és erőforrásokat használhatják fel. A cél olyan alkalmazások fejlesztése, amelyek a felhasználók mindennapi életét teszik könnyebbé.

A vállalat elsősorban olyan fejlesztéseket vár, melyek segítik az okos környezet kialakítását. A HMS-nek jelenleg több mint 1,4 millió regisztrált fejlesztő tagja van, valamint több mint 60 ezer alkalmazás található a rendszerben.

Egymilliós verseny a Huawei-nél

Az AppsUp verseny során 5 régióban – Kína, Ázsia-Csendes-Óceán, Latin-Amerika, Európa, Közel-Kelet és Afrika – mérhetik össze tudásukat a jelentkezők. Minden régióból a 20 legjobb alkalmazás szeptember 21-től letölthető lesz a verseny weboldaláról, illetve a HUAWEI AppGalleryből, az egyes kategóriában a végső nyerteseket pedig az októberben megrendezésre kerülő zsűrizés során választják ki. A legjobb fejlesztők akár 15 ezer dollár értékű pénzjutalmat is nyerhetnek. A sikeres versenyzők a jövőben is támogatásra számíthatnak a befektetőknek köszönhetően, továbbá részt vehetnek exkluzív eseményeken és képzéseken.

A versenyre nevezni a hivatalos honlapon lehet június 30. és augusztus 30. között – egyéniben vagy maximum három fős csapatokban. Az alkalmazásokat a HMS Core-on keresztül kell lefejleszteni és benyújtani augusztus 30-ig 10:00 óráig. A szakértőkből álló zsűri minden nevezést funkcionalitás, innováció, kereskedelmi érték és praktikusság alapján pontoz majd.

A régiókból választott húsz-húsz legjobb eredményt elérő versenyzőre a verseny honlapján és az AppGallery-ben is lehet szavazni. A legtöbb szavazatot elérő versenyzők így a döntőben plusz pontokat nyernek, a végső nyerteseket pedig az októberi zsűrizés során választják ki.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei